Stort udvalg af kontinentalsenge og boxmadrasser

Hos www.sengespecialisten.dk har et udvalg af kontinentalsenge og boxmadrasser fra forskellige mærker, blandt andet kan du finde VIVA boxmadrasser.

sengespecialisten.dk logo

Kontinentalsenge

For dig der er træt af at have en masse ting under sengen, og skulle ligge ude i siden, grundet revnen i sengen, vil kontinentalsenge være det rette valg. Du kan finde forskellige slags hos www.sengespecialisten.dk, så du har mulighed for at finde det du ønsker af din seng. Du kan finde et design, som du vil elske at have på dit soveværelse, både med hensyn til udseende og komfort. Med kontinentalsenge vil du ligge på tre lag; bundrammen, madrassen og topmadrassen. Du kan også finde en gavl til, der giver det rette udtryk men som også kan være nyttig til at læne mod, frem for en kold væg.

Lækre boxmadrasser

Der er forskellige madrasser som du kan vælge, når der skal vælges en ny seng, og hos www.sengespecialisten.dk, kan du finde de helt rigtige. Herinde kan du blandt andet finde boxmadrasser, der er opbygget af en træramme, der holder fjedrene og indholdet konstant. Derfor kan sengen holde din vægt, når du sover i den. Det er også let at sætte boxmadrasser op, da der ikke er andet end ben under dem, når de skal sættes op. Du kan derved undgå en masse besvær, samt have en god seng at sove i.

VIVA boxmadrasser

Vil du gerne have en seng, hvor materialerne er nøje udvalgt så der sikres en lang holdbarhed, så vil VIVA boxmadrasser være det rette valg for dig. Det vil give dig en god nattesøvn i lang tid. Du kan dem finde hos www.sengespecialisten.dk, så du kan komme til at ligge ordentligt i lang tid. VIVA boxmadrasser vil give dig en god nats søvn, som er vigtigt for dig så du kan få en god dag. Du kan finde forskellige senge fra VIVA hos Sengespecialisten.dk, samt andet der er nyttigt når du skal ligge dig til at sove.