Coffii.dk – Køb alt udstyr til en god kop kaffe online

Det siges at vi spiser og drikker med øjnene. Det skal naturligvis ikke forstås helt bogstaveligt, men vores synsindtryk betyder meget for vores lyst til mad og drikke.

Servér din kaffe eller espresso på den bedste måde – find Kaffeglas og espressoglas hos coffii.dk.

En god kop kaffe eller espresso bør serveres, så den også tager sig godt og indbydende ud for øjet. Kaffeglas og espressoglas finder du i et stort og varieret udvalg i vores webshop på coffii.dk, og dermed kan du øge oplevelsen, når du byder på kaffe eller espresso. Vi fører naturligvis Kaffeglas og espressoglas i kendte mærker og god kvalitet, og du kan sagtens finde nogle gode glas uden at bruge en formue. Om du er til termoglas eller et helt almindelig Kaffeglas, så kig ind i vores webshop.

En kafferister er et must for enhver kaffe entusiast og hos coffi.dk tilbyder vi en Kafferister, som vil gøre din kaffe oplevelser endnu større.

Når du først har prøvet at riste kaffebønner i din egen Kafferister, så ved du, hvordan smagsoplevelsen af friske kaffebønner påvirker dine smagsløg. Det er en dejlig fornemmelse at forkæle sig selv og sine omgivelser med en kop kaffe, som du selv har forarbejdet i din Kafferister. Ligesom det bliver stadig mere populært at lave mad fra bunden, har kaffen og ritualet omkring den fået mere opmærksomhed. Vi værdsætter kaffen på en anden måde end tidligere, og udvalget af kaffebønner er så stort, at det næsten kan forekomme uoverskueligt. Når du har fundet din friske yndlingsbønne, skal du bruge en god Kafferister, så du ud nytter smagsstofferne optimalt. Alle aromastofferne i kaffebønnen bevares, og du får derfor en kop kaffe, som er væsentlig bedre, end du kender det.

Gør din cappuccino og cafe latte endnu bedre med en mælkeskummer fra coffii.dk.

Danskerne går op i kaffe som aldrig før og drikker med stor fornøjelse en cappuccino eller en cafe latte, som begge efterhånden hører til klassikerne. En Mælkeskummer er helt uundværlig, når du skal lave en kop cappuccino eller cafe latte, og i vores webshop finder du er bredt udvalg af forskellige kvaliteter og designs. Det er selvfølgelig altid hyggeligt at sidde over en kop cappuccino eller en cafe latte på en café, men charmen og tilfredsheden ved at kunne lave den selv helt fra bunden er noget særligt, og med en god Mælkeskummer er det ingen sag. Kig ind på vores hjemmeside og se vores store udvalg.