Har din virksomheden brug for nye kontormøbler så er Hertels det perfekte valg

Vil du overraske dine medarbejdere med firmagaver eller har virksomheden brug for nye kontormøbler så er Hertels det perfekte valg. Hos den kvalitetsbevidste forhandler fører de et omfattende udvalg til skarpe priser og du kan garanteret finde lige det, du søger. Se nærmere på hele deres udvalg og gør et godt køb.

Hertels

Firmagaver

Hos Hertels tilbydes der et stort udvalg af firmagaver i mange forskellige afskygninger. Vil du for eksempel belønne en flittig ansat for en særlig indsats så er denne forhandler et oplagt valg. De fører firmagaver fra en bred vifte af anerkendte mærke, med hver deres fokusområde. Du kan blandt andet finde firmagaver fra Kay Bojesen, Rosendahl, Peugeot, Bastian, HOLM, Kähler Design og mange flere. Hvad end du er ude efter en god flaske vin, nogle lækre køkkenredskaber eller måske stilfulde smykker, bør du ikke gå glip af et kig på Hertels’ firmagaver. Udvalget bliver ofte opdateret med nye produkter og har du spørgsmål angående valg af produkt, er de altid glade for at høre fra dig. Se nærmere på deres firmagaver og overrask medarbejderne.

Kontormøbler

Trænger arbejdspladsen til nye kontormøbler så kan vi anbefale et kig hos Hertels. Den kendte udbyder fører et bredt udvalg af kontorartikler, herunder kontormøbler i mange forskellige afskygninger. Fra komfortable stole i lækre designs, køremåtter og fodstøtter, til flotte skabe, stålreoler og elegante knagerækker. Uanset hvilke kontormøbler du skal bruge, vil du garanteret kunne finde lige det du skal bruge. Med deres kontormøbler kan du gøre arbejdspladsen endnu mere stilfuld og indbydende, og de tilføjer naturligvis jævnligt nye produkter til udvalget. Klik her og besøg www.hertels.dk hvis du vil være sikker på at dine nye kontormøbler lever op til dine krav om komfort, design og funktionalitet. Har du spørgsmål i forhold til udvalget eller specifikke produkter, kan du altid kontakte deres kundeservice.