På legebyen.dk præsenteres du for et stort udvalg af legetøj som bl.a. et Dantoy legekøkken og seje lejetøjsbiler

Hos Legebyen.dk præsenterer man lige nu et af landets absolut bedste og ikke mindst største udvalg inden for legetøj og spil til børn i alle aldre. Her kan du f.eks. glæde dit barn, en nevø, en niece eller et barnebarn med et fint Dantoy legekøkken, hvor der med sikkerhed kan tilberedes en masse spændende retter. I samme forretning finder du selvfølgelig også en masse fine legetøjsbiler i realistiske design. Læs mere om begge dele herunder.

Legebyen.dk

Lav mad med dit barn i et Dantoy legekøkken

Mangler du en god gaveide til et barn i familien, er et Dantoy legekøkken altid en sikker vinder. Det er vist de færreste børn, der ikke kan hygge sig alene eller sammen med vennerne, med at efterligne når mor og far laver mad i køkkenet. Dantoy har i mange år været et godt navn inden for dansk legetøj, og deres Dantoy legekøkken er bestemt ikke nogen undtagelse. Et Dantoy legekøkken er fyldt med fine små detaljer, og leveres i en kvalitet, der sikrer, at det nok skal holde til timevis af sjov leg. Udover selve Dantoy legekøkkenerne, tæller kataloget inden for Dantoy legekøkken naturligvis også tilbehør som madvarer og service af forskellig art. Husk, at når du køber nyt Dantoy legekøkken hos www.legebyen.dk, er det altid med hurtig levering.

Udvid din samling af legetøjsbiler og tilbehør

Udover Dantoy legekøkkener, kan du bl.a. også købe legetøjsbiler hos Legebyen.dk. I kataloget med legetøjsbiler finder man en masse fine designs af både almindelige personbiler, busser og lynhurtige racerbiler. Kataloget med legetøjsbiler tæller desuden også smarte og fine legetæpper, med veje og huse; perfektegnede til at køre bilerne på.

Når du shopper legetøjsbiler og/eller Dantoy legekøkken, eller nogen af de mange andre sjove typer legetøj fra Legebyen.dk, kan du bl.a. se frem til 365 dages fortrydelsesret.