Frokost+ tilbyder portionsanretning i deres frokostordning

Frokosten er vigtig for trivsel. Ønsker du frokostlevering til virksomheden i Århus? Så kontakt Frokost+, og hør mere om deres service. Deres frokostordning kan både fås som portionsanrettet frokostmenu og som frokostbuffet. Der er en oplevelse i vente hver dag på arbejdet!

Frokost+

Portionsanretning – Bestil den lækreste, portionsanrettede frokost i Østjylland

Rigtig mange virksomheder i Århus og andre østjyske byer som Randers, Hadsten og Hinnerup er med på vognen. Frokost som catering er hurtigt blevet et hit. Frokost+ tilbyder bl.a. portionsanrettet frokostmenu. Med portionsanretning er der også mulighed for at tilpasse den enkeltes behov. Rigtig mange af deres kunder er netop skiftet over til portionsanretning i disse tider, hvor god hygiejne er ekstra vigtig. Frokost+ er ikke kun for virksomheder på kontoret. Det kan også være et hit på maskinfabrikken eller måske i lærerværelset. Et godt måltid mad cirka omkring middagstid er vigtigt i forhold til at få os godt igennem resten af dagen. En anden ting, som også er vigtig, er variation i det, vi spiser. Frokost+ tilbyder retter fra forskellige landes køkkener, men selvfølgelig også det danske. Der vil altid være noget nyt, og du kan se menuen online. Glæd dig til friske, nye kulinariske oplevelser på de helt almindelige arbejdsdage.

Frokostordning Århus på www.frokostplus.dk – madlevering til døren

En frokostordning skal være noget, man ser frem til. Bestil frokost til døren i Århus, og nyd god mad sammen med dine kollegaer. Denne frokostordning kan også fås som buffet, hvor der køres ud til forskellige adresser i Århus for at levere god mad, som har bevaret friskheden (pga. kvalitetsemballage). Både kvaliteten og service går op i en højere enhed med Frokost+ frokostordning i Århus. Tilmeld din virksomhed allerede nu, og se frem til buffet leverancer. Denne frokostordning indeholder noget til alle – dem som vil passe på vægten, og dem som vil have varm, mættende mad. Klik ind på frokostplus.dk, og find yderligere info.

Kontakt personalet hos Frokost+, og hør mere om portionsanretning og buffet i Århus.