PIM løsning til Multi kanal marketing hos Perfion

Det kan være en tidskrævende og frustrerende proces at holde styr på Multi Kanal marketing og dets mange data og kommunikationsplatforme. Oplever du problemer, så har Perfion en perfekt PIM løsning til dig. Klik ind her www.perfion.dk og se mere om deres løsninger inden for Multi Kanal marketing.

Perfion – Hjælp til Multi kanal marketing med en PIM løsning

Perfion er en virksomhed, der tilbyder en perfekt PIM løsning, der kan hjælpe dig med at holde styr på dit Multi Kanal marketing, så du kan spare en masse tid og frustrationer. Hvis du oplever at dine produktdata er blevet et komplekst system, så tilbyder Perfion en perfekt PIM løsning, der kan hjælpe dig med at holde styr på dine produktdata. Med en perfekt PIM løsning får du mulighed for at ændre i dine produktinformationer et sted, hvor det derefter synkroniseres og opdatere på alle dine platforme. En perfekt PIM løsning kan derved spare dig en masse tid, samtidigt med at du er sikker på, at alle dine produktinformationer stemmer overens på alle dine platforme.

Se mere om PIM løsningen på Perfions hjemmeside

Klik ind her www.perfion.dk og se en perfekt PIM løsning fra Perfion og find ud af om det er noget, der kan opfylde dine behov i dit Multi Kanal marketing. En anden fordel med en perfekt PIM løsning fra Perfion er, at du får mulighed for at synkronisere alle dine kommunikationskanaler, så du kun behøver at lave en ændring et sted, hvilket kan optimere og effektivisere dit workflow. Har du spørgsmål til om en PIM løsning er relevant for dit Multi Kanal marketing og din virksomhed, så kontakt endelig Perfion. Her vil du få en professionel rådgivning af folk, der har mange års erfaring med Multi Kanal marketing.

Slip af med uoverskuelige arbejdsgange i dit Multi Kanal marketing med en perfekt PIM løsning fra Perfion. Du finder Perfion og information om, hvorfor en perfekt PIM løsning kan hjælpe dig med dine udfordringer i dit Multi Kanal marketing her www.perfion.dk.