Skab forbindelse til det globale marked med kurser i kommunikation og et engelsk kursus

Har du og dine medarbejdere brug for god efteruddannelse, så I kan optimere jeres kontakt med kunderne i firmaet, så tilbyder GlobalDenmark forskellige kurser i kommunikation og et effektivt kursus i engelsk, som kan give jer øgede kompetencer til det globale arbejdsmarked. Besøg dem her www.global-denmark.dk og læs mere om deres åbne kurser målrettet virksomheder med pulsen på det internationale marked.

GlobalDenmark

Åbne kurser i kommunikation

GlobalDenmark er en kursusvirksomhed, som har specialiseret sig i at tilbyde åbne kurser med fokus på at udvikle dine medarbejders talenter, så de kan målrette deres viden og arbejdsopgaver i virksomheden. Dette kan for eksempel gøres med deres vidensbaseret kurser i kommunikation. Deres kurser i kommunikation har forskellige temaer, så der er helt sikkert et tema, som passer til din virksomhed. Har I mange forhandlinger med kunder i udlandet, så kan de tilbyde kurser i kommunikation, som er udviklet med udgangspunkt i forhandlinger mellem kulturer. Klik ind her www.global-denmark.dk og læs mere om deres kurser i kommunikation, så I kan stå stærkt næste gang I skal forhandle på det globale marked.

Få øgede kompetencer med et kursus i engelsk

Har I brug for at blive bedre til engelsk, så tilbyder GlobalDenmark et kursus i engelsk, som kan give jer øgede kompetencer til at kommunikere skriftligt og mundtligt med jeres internationale kunder. Deres kursus i engelsk er planlagt, så I lære erhvervslivets fagsprog, hvilket gør, at I få en mere professionel interaktion med kunderne rundt om i verden. Klik ind her www.global-denmark.dk og læs mere om deres professionel efteruddannelse, så I kan møde det internationale marked med kompetencerne i top.

Skab forbindelse til det globale marked med kurser i kommunikation og et engelsk kursus, så I kan få øgede kompetencer i virksomheden hos GlobalDenmark. Besøg dem her www.global-denmark.dk og læs om deres åbne kurser med det samme.