Affaldshuse og det meste i batteribokse

Er I ved at etablere batteribokse og affaldshuse til beskyttelse af containerne, så I undgår rotter og andre skadedyr, så har ZENZO forskellige professionelle løsninger. Besøg dem her på deres hjemmeside www.zenzo.dk og læs mere om de muligheder, de kan tilbyde, så I kan få styr på affaldsstationen i gården eller på vejen.

ZENZO

Affaldshuse til beskyttelse af containerne

ZENZO er en professionel virksomhed, som forhandler løsninger til affaldshåndteringen i gården eller på vejen. På deres shop finder du forskellige løsninger, så der er helt sikkert noget, der passer til din boligbloks behov. Har I for eksempel mange containere, så kan du finde de populære affaldshuse fra Tellus på siden. Her finder du deres model 30-4. Denne model består af 4 sektioner til beskyttelse af containere, cykler og meget andet. Den er fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer og siderne kan fås med forskellige funktioner. Klik ind her www.zenzo.dk og læs mere om den store og praktiske model 30-4 fra Tellus.

Batteribokse i massevis online hos ZENZO

Er der også brug for batteribokse, så batterierne kan komme det rette sted hen efter brug, så finder du en smart batteriboks hos ZENZO, som er lige til at sætte op ved siden af skraldespandene. Boksene er lavet af stål, så de kan modstå den hårde syren fra batterierne. Den monteres direkte på væggen med et påsvejset væghæng og kan fås i forskellige farver. Klik ind her www.zenzo.dk og find de synlige og praktiske batteribokse.

Hvis du har spørgsmål til de mange affaldsløsninger, så kan du altid kontakte ZENZO. Her vil du møde kompetente mennesker, som altid er klar på at finde den optimale løsning for jer. I finder deres kontaktoplysninger her på linket www.zenzo.dk.

Få styr på affaldssorteringen med batteribokse og affaldshuse til beskyttelse af containere hos ZENZO. Besøg dem online her www.zenzo.dk og se deres professionelle løsninger.