Askebrænde forhandles billigt online

Leder man efter et godt tilbud på brænde, er Den Gamle Brugs et godt sted at starte. Her findes et stort udvalg af blandt andet askebrænde, bøgebrænde og mange andre gode sager indenfor biobrændsel.

Gode tilbud på brænde

Hos Den Gamle Brugs kan man være sikker på at finde et godt tilbud på brænde i mange forskellige udformninger og træsorter, som indbefatter bøg, ask, gran samt flere andre. Brænde fra Den Gale Brugs er altid i høj og ensartet kvalitet, og under produktionen er der taget hensyn til naturen og miljøet. Alt træet er produceret på energirigtige maskiner, som skærer brændestykkerne ud i den længe, man ønsker det. På Den Gamle Brugs hjemmeside kan man læse mere om de gode tilbud på brænde, og se leverings- og handelsbetingelser.

Askebrænde

Skal man have fyret op i brændeovnen derhjemme, kan man blandt de mange træsorter, som Den Gamle Brugs forhandler, finde askebrænde til gode priser. Tørt askebrænde er en af de mest velegnede former for brændsel. Da barken er tynd, bliver der ikke megen aske tilbage i brændeovnen, da det mest aske faktisk kommer fra barken på brændestykkerne. Askebrænde kan fås både i løs vægt, så man selv kan stable dem, eller i brændetårne, som allerede er stablede. Herudover kan man vælge om man vil have askebrænde, som er tørret fra fabrikkens side enten i oven eller som har været ti lufttørring. Den Gamle Brugs tilbyder askebrænde i en standard længde på 30 cm, men mod bestilling kan man vælge længder, som varierer fra 25-60 cm. Har man overskud og vil spare penge, kan man herudover vælge at få leveret hele træstammer, så man selv kan kløve sit askebrænde i eget tempo.

Klik ind på Den Gamle Brugs hjemmeside og se det store sortiment eller find et godt tilbud på brænde i højeste kvalitet på http://www.dgb-braende.dk.