Flerkammersortering – Mere effektiv affaldssortering i 10 fraktioner

ZENZO har skrevet en fyldestgørende artikel om flerkammersortering, som du finder på www.zenzo.dk. Det er en artikel, som går lidt i dybden omkring den kommende affaldssortering i 10 fraktioner. Tiltaget er udarbejdet med henblik på at bremse CO2-udledningen og gøre Danmark til et grønnere land.

ZENZO

Flerkammersortering er DK’s fremtid

Online hos ZENZO har de skrevet lidt om flerkammersortering. Fremadrettet kommer vi til at sortere i 10 grupper, der gør det lettere at genanvende. Det betyder, at en mindre del bliver brændt af, hvor nuværende status quo desværre er med til at højne vores CO2-udledning i atmosfæren. I Folketinget er det nu bestemt, at vi skal benytte os af denne specifikke flerkammersortering på tværs af hele landet. Er du ansvarlig for implementering i din kommune eller på virksomheden? ZENZO rådgiver ikke blot, men leverer også affaldsløsninger, der imødekommer denne nye model. Husk også at tænke brugerne ind i processen. Det skal nøje afmærkes, hvordan affaldet skal fordeles. Dette gør, at der forekommer færre fejl i sorteringen, og sorteringsfejl er desværre med til at mindske effekten af tiltaget.

Affaldssortering i 10 fraktioner – ZENZO har beskrevet det nærmere

Affaldssortering i 10 fraktioner kommer hurtigt til at blive velaccepteret på tværs af hele landet. Med den rette info til kunderne, så bliver det hurtigt hverdag, ligesom at vi allerede har vænnet os til at sortere plastik, metal, pap og papir. De ekstra skridt gør affaldssortering langt mere effektivt. Tænk over, hvor meget volumen hver affaldsspand kræver sammenlignet med andre. De 10 fraktioner kommer ikke til at modtage den samme mængde affald, så derfor kræver det en tilpasning, så den ene affaldscontainer eller affaldsspand ikke bliver fuld langt før de andre.

På zenzo.dk har de skrevet mere om flerkammersortering, der allerede er vedtaget i Folketinget. Den grønnere fremtid bliver snart til virkelighed, og er I klar? ZENZO hjælper jer med at installere affaldssortering i 10 fraktioner til virksomheden, skolen, kommunen m.fl. Deres artikel er et godt sted at starte.