Heatlets produkter i 100% rent træ

Er man en af dem der har været fornuftige og investeret i en pillebrændeovn eller et pillefyr, er man også en af dem der står og skal bruge en del træpiller. Opvarmning med træpiller er blevet meget populært herhjemme inden for de sidste par år. Dette kommer af at det både er billigere at varme op med træpiller, end med mange andre former for brændsel. Hos Pillemadsen.dk har de fundet en måde at gøre det hele endnu billigere. Besøg hjemmesiden på www.pillemadsen.dk og find ud af hvor billigt det hele egentligt kan blive, se blandt andet det store udvalg fra det danske mærke Heatlets.

Heatlets

Det danske mærke Heatlets, har tidligere været kendt under navnet Flexheat, og er et mærke de fleste kender for dets høje kvalitet. Heatlets produkter er lavet af 100% rent træ, uden nogen former for tilsætningsmidler. Heatlets er klar over denne fakta, og har derfor kun kvalitets træpiller i helt træ. På www.pillemadsen.dk kan man finde et stort udvalg af produkter fra Heatlets. Heatlets har blandt andet 15kg sække med 8mm træpiller og 10kg sække med 6mm træpiller. Besøg hjemmesiden og find det du mangler blandt Heatlets udvalg af træpiller i rent træ.

Pillemadsen

Pillemadsen.dk er et dansk firma der har fundet en rigtig smart løsning på hvordan danskerne kan varme deres hjem op for små penge. De har nemlig valgt at lægge deres skønne firma syd for grænsen hvor man kun betaler 7% i moms når man køber træpiller. Dette gør at man kan finde de træpiller man ønsker til nogle helt ekstremt gode priser. Besøg hjemmesiden på www.pillemadsen.dk og find de træpiller du ønsker. Desværre kan Pillemadsen.dk ikke levere grundet momsreglerne, så man må selv tage et kig forbi Pillemadsen.dk og afhente sine varer eller bestille en fragtmand.