Hjemmeside med handel af ovntørret brænde

Hos Den Gamle Brugs forhandles et bredt sortiment af biobrændsel i mange afskygninger. Læs mere på hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Ovntørret brænde

Den Gamle Brugs er stolte af at kunne udbyde et flot udvalg af biobrændsel i ypperste kvalitet til både institutioner og private. Læs mere om blandt andet ovntørret brænde, som er en god måde at fyre op i brændeovnen eller pejsen på. Den Gamle Brugs står for god og ensartet kvalitet, som opnås ved at producere træ efter bedste metoder. Produkterne, som findes på hjemmesiden er forarbejdet på moderne danske maskiner, og træet, som bruges, kommer fra skovarealer, som ikke er belastede. Læs mere om produktionen på hjemmesiden. Der er mange forskellige træsorter at vælge imellem, og alle har hver deres gode egenskaber. Læs mere om de forskellige typer træ på hjemmesiden og find ud af, hvilken type, som vil tjene bedst. Hos Den Gamle Brugs kan man få ovntørret brænde leveret i løs vægt eller brændetårne. Klik ind på hjemmesiden og læs mere om leveringsbetingelser for ovntørret brænde og skab overblik over hvilken type, man gerne vil købe hjem.

Den Gamle Brugs

Ud over det store udvalg af ovntørret brænde, kan man på www.dgb-braende.dk også kigge rundt i udvalget af de mange andre typer kvalitets biobrændsel. Det er dejlig nemt at få leveret brænde, som allerede er tørret i ovne, men ønsker man en ekstra besparelse, kan man på www.dgb-braende.dk købe brænde, som kan leveres om foråret, og som dermed kan stå og tørre sommeren over. Køber man brænde fra www.dgb-braende.dk, kan man få det leveret lige til døren. Køber man løst brænde, bliver det tippet af en lastbil på anvist sted, og køber man i brændetårne, behøver man kun plads svarene til en lille personbil.

Klik ind på www.dgb-braende.dk og se hele udvalget af biobrændsel og læs mere om priser og produkter med mere.