Køb alt fra træskaller og træbriketter til træpiller

Hvis man elsker at sidde foran en brændeovn og nyde varmen, så kræver det, at man har noget at tænde op med. På hjemmesiden www.dgb-braende.dk finder man diverse træskaller, træbriketter og træpiller, der er ideelle til at tænde op med i en brændeovn. Se det store udvalg af brænde til brændeovnen ved at klikke på linket her.

Billige og effektive træskaller

På hjemmesiden www.dgb-braende.dk sørger de for at gemme og tørre alle træskaller fra deres save- og flækkeproduktion. Man har altså mulighed for at købe disse træskaller, som fungerer glimrende til særligt større fyringsenheder. Det er muligt at få træskaller i to forskellige sorteringer, henholdsvis mellem sortering og grov sortering, hvor træskallerne er i forskellige størrelser. Det skulle altså være muligt at finde præcist de træskaller, man ønsker. Se nærmere på de forskellige træskaller på www.dgb-braende.dk.

Træbriketter med god brændværdi til pejsen

Træbriketter er ideelle til at tænde op med i en brændeovn. Hos www.dgb-braende.dk forhandles der træbriketter i god kvalitet, som desuden er skånsomme over for miljøet. Træbriketterne er fremstillet af rene spåner med naturligt harpiks som det eneste bindemiddel, hvilket gør dem helt CO2-neutrale. Den Gamle Brugs forhandler desuden såkaldte overnight træbriketter, der er fremstillet til at have en særdeles lang glødetid, hvilket gør dem perfekte til at fyre op med om natten. Bestil nye træbriketter på hjemmesiden www.dgb-braende.dk allerede i dag.

Fyr op med effektive træpiller

Når man køber nye træpiller til brændeovnen, er det særdeles vigtig, at man er opmærksom på kvaliteten, så man får træpiller, der både brænder længe, og som har mindst mulig aske i overskud. På hjemmesiden www.dgb-braende.dk forhandler de kun træpiller i absolut bedste kvalitet. Alle træpiller har således et askeindhold på 0,5 procent og et vandindhold på 6,8 procent. Man er således sikret en god fyringsøkonomi og mindst mulig rengøring, når man vælger at købe sine træpiller hos www.dgb-braende.dk.

Tænd op i brændeovnen og varm huset op med enten træskaller, træbriketter eller træpiller fra www.dgb-braende.dk.