Nem investering på www.crowdton.com – Godt alternativ til højrentekonto

Kom i gang med din første investering! Hos Crowdton har de gjort det simpelt at investere penge. De tilbyder crowdlending til bæredygtige projekter, som giver et godt afkast, og hvor du ikke behøver at tjekke op på din investering løbende. Dette er utroligt rart, hvis man ikke har den store interesse for at investere, men man blot vil nyde det gode afkast. Crowdlending er et åbenlyst alternativ til en højrentekonto (hvor renterne desværre ikke er så høje mere).

Nem investering – Perfekt til den nye investor

Der er kommet ufatteligt mange finansielle muligheder for den private investor. Førhen var det en lukket verden, hvor kun de professionelle havde mulighed for at skumme fløden. Sådan er det heldigvis ikke mere, hvor enhver har mulighed for at investere fra en computerskærm eller smartphone. Folk bliver overrasket over, hvor få minutter det egentlig tager, før man er tilmeldt, og hvor kort tid der går, før pengene er parkeret i en investering i stedet for en almindelig bankkonto, hvor de står til 0 % eller en meget lav procent. Læs mere om investering for nybegyndere på crowdton.com, og kom i gang med din allerførste investering!

Læs om højrentekonto og alternativer

Det var tider, dengang man havde adgang til en ægte højrentekonto. Jovist, banker reklamerer stadigvæk med at tilbyde højrentekontoer, men disse ”høje renter” ligger typisk et sted imellem 0 % og 0,35 %. Ved større formuer skal man nogle gange betale en negativ rente på formuen. Så hvis man jagter et godt udbytte, skal man kigge andetsteds hen. Obligationer giver også rekordlave renter og aktier er kurssvingende, men hvad så? Crowdlending kan være det oplagte valg for dig. Få mere info om miljørigtige investeringer i solcelleparker på crowdton.com, og kom i gang i dag.

Foretag en nem investering hos Crowdton, der tilbyder crowdlending i nogle bæredygtige projekter – et åbenlyst alternativ til de højrentekontoer, som banker tilbyder den dag i dag. Se de illustrative guides på www.crowdton.com.