Opret en opsparingskonto til crowdlending på www.crowdton.com

Du kan forvente et stabilt afkast med crowdlending hos Crowdton, hvis du vælger et produkt med kvartalsvis udbetaling. Alternativt kan du også få dit beløb plus renter tilbagebetalt på samme tid (også med en kendt fortjeneste ved investeringstidspunktet). Er du stadig i ny i forhold til investering og crowdlending? Så læs med her, eller klik ind på www.crowdton.com, og opret din opsparingskonto i dag.

Crowdton

Hvad ønsker du en opsparing til? Få din egen opsparingskonto hos Crowdton

Alle bør have en opsparing. Vi lever i en verden, der hele tiden forandrer sig. Lige pludselig kan vi have brug for kapital. Derfor er mange danskere fornuftige nok til at oprette en opsparing. Det kan være en helt almindelig opsparingskonto hos din bank, hvor du hver måned indsætter en del af dit lønoverskud. En Aktiesparekonto er også populær, og der er naturligvis også forskellige muligheder for pensionsopsparinger. Det er vigtigt, at du forstår de risici, der er forbundet med at investere. De varierer nemlig fra investeringsprodukt til investeringsprodukt. Crowdlending er et mindre risikabelt valg end aktier, som dog stadig giver et sundt afkast. Det værste, du kan gøre, er næsten af have dine penge stående på en almindelig opsparingskonto, som får tilskrevet en negativ rente. Det er en ubehagelig følelse at se ens formue skrumpe år efter år; Den formue, man har slidt og slæbt for at optjene. Du fortjener bedre. Det er værd at undersøge alternativerne, og det kan på alle måder anbefales at starte din research på crowdton.com, hvor alle artiklerne kan forstås selv af nybegyndere.

Crowdlending. Lad os vækste vores formue i fællesskab

Crowdton er DK’s grønneste platform i crowdlending, hvor dine penge vokser år efter år. Vi er hver især forskellige. Nogle af os har brug for pengene snarere end andre. Derfor tilbyder Crowdton også crowdlending i forskellige perioder. Ønsker du f.eks. crowdlending på fem år? Eller kan du undvære din penge i femten år? Du bliver selvfølgelig belønnet med et større årligt afkast, hvis du vælger den længste periode.

Sæt dig bedre ind i crowdlending på crowdton.com, der åbner op for en grøn, alternativ opsparing til helt almindelige danskere.