Solceller og andre løsninger til at spare på energien

På elspareshoppen.dk kan du, foruden mange andre energisparende løsninger, finde et stort udvalg af solceller. Alle de solceller som du finder på elspareshoppen.dk, er af en rigtig god kvalitet.

Solceller

Når du får solceller gennem elspareshoppen.dk, så kan du vælge at finansiere dine egne solceller, men du kan også vælge at få solceller gratis. Hvis du vælger at få dine nye solceller gratis, gennem elspareshoppen.dk, så betyder det, at du ikke selv behøver at skulle have penge op af lommen, for at få solceller og dermed billigere strøm. De solceller du får gratis gennem elspareshoppen.dk er af en god kvalitet, og ved at du give tilladelse til at få gratis solceller på dit tag, kan du spare penge hver eneste måned på de, for dig, gratis solceller. Dermed kan du på elspareshoppen.dk, uden at du har skulle investere en krone i solceller, hver måned spare et par hundrede kroner på elregningen. Når der er gået 25 år, med dine gratis solceller, så har du tjent 200.000kr skattefrit, uden selv at skulle have brugt en krone på solceller.
De solceller som du enten selv investere i, eller de solceller som du får gratis gennem elspareshoppen.dk, er af en høj kvalitet. Solceller der forhandles på elspareshoppen.dk er fra enten Risen Solar Technology eller Yingli Solar, og de invertere som benyttes til dine solceller er fra enten Fronius eller Omnik-Solar. Så om du vælger at få die nye solceller gratis, eller selv at investere i dine nye solceller, så er du igennem elspareshoppen.dk sikret en høj kvalitet inden for solceller. Vil du have syn for sagen, med hensyn til hvor gode solceller fra elspareshoppen.dk er, i forhold til andre solceller, kan du finde en rapport hvor 155 solceller er blevet sammenlignet. Rapporten af foretaget af det uafhængige tyske Photon Laboratory og du kan finde den på elspareshoppen.dk.