Ans Rejser – rejser til Nordkap og Stettin med bus

Tag med bus til Stettin, og oplev en af de flotteste byer i Polen med mulighed for gode shoppingoplevelser. Ans Rejser har den perfekte tur til denne destination, ligesom du finder tre nuancerede rejser til Nordkap på ansrejser.dk.

Ans Rejser

Rejser til Nordkap kan bestilles på ansrejser.dk

Tag med Ans Rejser til Nordkap, og oplev Julemandens By i Rovaniemi, Den Botniske Bugt, Karlstad, Polarcirklen og alt, hvad den nordligste del af Skandinavien har at byde på. Det er en skam, at flere danskere ikke rejser mod vores naboer nordpå, da det er nogle af de mest naturskønne lande i hele verden. Ans Rejser har erfaringer med at arrangere rejser til Nordkap, og deres program er spækket med fantastiske oplevelser. Oplev Narvik, Umeå, Haparanda og andre interessante byer. Bestil pakkerejser til Nordkap med halvpension, så du nærmest ikke skal tænke på noget. Når du bestiller hos Ans Rejser, så er det meste med i prisen. Hvis du vil læse mere om de tre rejser til Nordkap, så besøg deres hjemmeside på www.ansrejser.dk.

Tag med komfortabel bus til Stettin i Polen

Polen er heller ikke et af de mest besøgte lande, hvilket også er en skam, men af andre årsager end de skandinaviske lande. Man får nemlig rigtig meget for sine danske kroner i Polen. Ans Rejser tilbyder en spændende tur med bus til Stettin. Der arrangeres en fire-dages tur med bus til Stettin, der byder på ophold på firestjernet hotel, byrundtur, dansk rejseleder samt en glimrende mulighed for selvforkælelse med spa og wellness. Der kommer selvfølgelig til at blive rig mulighed for shopping til priser, man har svært ved at tro er rigtige. Hvis du besøger denne danske rejsearrangør på ansrejser.dk, kan du læse mere om programmet på busturen til Stettin eller se andre pakketure, som Ans Rejser arrangerer til Polen og andre lande.

Vælg at komme med bus til Stettin eller at rejse til Nordkap med Ans Rejser. Deres pakketure gør det mere overskueligt for kunden – mere på www.ansrejser.dk.