Føl større komfort med sko til seniorer fra www.seniorsalg.dk

Hos SeniorSalg.dk kan du finde alt i hjælpemidler til seniorer. Læs bl.a. om fodtøj fra Green Comfort og fra New Feet her.

SeniorSalg.dk

Aflast ømme fødder med sko fra New Feet

SeniorSalg.dk sælger mange forskellige gode hjælpemidler til seniorer, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge til en god pris. Der er mange forskellige måder, man kan hjælpe den aldrende krop på vej til en lettere hverdag. En stok er vel nærmest en af de ældste opfindelser i verden, og den har i årtusinder hjulpet som gangstativ. Nu findes der teknologi, som giver nogle nye muligheder, men stokken findes stadig! Fodtøj er bl.a. en smart måde at aflaste ømme fødder, og her må man nævne et mærke som New Feet, som laver sko, støvler, sandaler og hjemmesko med super støddæmpende sål, som gør gåturen langt mere komfortabel. Der er forskellige modeller fra New Feet i mange størrelser og både til mænd og kvinder, så du kan helt sikkert finde den perfekte sko til de ældre fødder, som du vil skåne. Læs mere om New Feet på hjemmesiden.

Få optimalt blodomløb i fødderne med sko fra Green Comfort

Et andet skomærke, som også må nævnes er Green Comfort, som med ders EnergySole har en helt fantastisk støddæmpende effekt. Denne komfort giver aflastning, og deres sko er designet til at aktivere alle kroppens muskler, også de helt små, og derfor får foden et bedre blodomløb og det er lindrende på smerter. Green Comfort er specialiseret i fodtøj til ældre, og du kan være helt sikker på, at du nok skal kunne finde lige det, du skal bruge til dine fødder. Green Comfort er et super skomærke, som på mange måder er perfekt designet til den ældre fod, der har brug for ekstra støtte og støddæmpende såler til de ømme fodsåler. Disse sko kan give dig glæden ved den lange gåtur tilbage. Når det kommer til gåture, kan gangstativer også være en super hjælp, da de hjælper med balancen og også aflaster fødderne, da man får noget vægt over i armene.