Ansigtsbehandlinger, Manicure og Pedicure ved Boutique Allure

 

Hos Boutique Allure finder du et bredt sortiment af forskellige slags ansigtsbehandlinger, manicure og pedicure samt meget mere. Alle produkter i sortimentet er i allerhøjeste kvalitet.

boutique-allure.dk logo

Ansigtsbehandlinger

Der findes mange forskellige slags ansigtsbehandlinger, og hos Boutique Allure finder du et udsøgt udvalg af de mest luksuriøse ansigtsbehandlinger, du kan forestille dig. I de hyggelige lokaler på Christianshavn kan du forkæle dig selv, din mor eller din datter med en fuldstændig fantastisk ansigtsbehandling i alt fra 40 til 90 minutter. Kosmetologerne er super professionelle og ved lige, hvilken behandling din hud har bedst af, og du vil helt sikkert få en fantastisk oplevelse med disse ansigtsbehandlinger. Der er forskellige prisklasser og forskellige slags ansigtsbehandlinger, så kig på hjemmesiden, og find den, du synes bedst om.

Manicure

Hos Boutique Allure kan du komme ind i de hyggelige lokaler på Christianshavn of få en fantastisk manicure af professionelle kosmetologer. En mini manicure på 30 minutter indeholder både blødgørende håndbad, formning af negle og neglebånd polering af neglen og håndcreme. Det tager 30 minutter, og det er den ultimative forkælelse af din hånd og dine negle. Du kan også vælge Luksus Spa Manicure på 45, hvor du i tillæg får håndmassage, peeling og maske med i købet. I tillæg til din manicure kan du selvfølgelig købe lakering af dine negle. Det er den ultimative gave til kvinden i huset, uanset alder, og du kan være helt sikker på at det vil være et hit. Det er ren forkælelse.

Pedicure

Hos Boutique Allure kan du finde to forskellige bud på en forkælelse af dine fødder og fodnegle i form af en pedicure udført af topprofessionelle kosmetologer. Du vil helt sikkert ikke fortryde en pedicure fra Boutique Allure, da det er den ultimative luksus oplevelse for fødderne, og du vil helt sikkert score mange point hos konen, datteren eller moren, hvis du køber en pedicure fra Boutique Allure. I din pedicure får du blødgørende fodbad, fjernelse af hård hud, saltpeeling, formning af negle og neglebånd, kølende fodmaske, polering af negle og fodcreme. Der er mange gode grunde til at vælge en luksus spa pedicure fra Boutique Allure, og dette var nogle af dem.