Barbersæbe og ansigtsscrub med masser af nærende egenskaber

Du skal bære din hud med dig gennem hele livet, og hos www.badeanstalten.dk får du muligheden for at passe bedst muligt på den. Med deres imponerende, velværende og nærende krops- og hudpleje, finder du nemlig alt, hvad din hud kunne ønske sig af cremer, lotions og olier m.m., som du kan forkæle den med. Gå selv på udkig i de imponerende sortimenter af alt fra ansigtsscrubs og -serum til barbersæbe og meget mere. Lige meget hvilken hudtype du har, er Badeanstalten dit sunde og sikre valg.

Badeanstalten

Køb ansigtsscrub, og hold din hud sund og frisk

Et af de mest elskede og populære produkter, du finder til dit ansigt hos Badeanstalten, er deres mange skønne ansigtsscrubs og -masker, som fås i en bred vifte af varianter. Tjek selv de forskellige slags ud, hvor du bl.a. finder maske med solbær og ansigtsscrub med morgenfrue m.m. Fælles for ansigtsscrubs og -masker er deres egenskaber, som hver især efterlader din hud frisk og sund. Du finder bl.a. produkter med opstrammende, rensende og stimulerende effekt, alt efter hvad du har brug for til dit ansigt. Find dine favorit ansigtsscrubs og -masker her i dag, og oplev hvordan din hud liver op.

Kigger du efter en bedre barbersæbe?

Du finder den bedste og mest effektive barbersæbe hos Badeanstalten, der lægger stort arbejde i både følelsen og resultatet af produktet. Barbersæben herfra er en velduftende variant, der efter brug efterlader din hud blød og glat efter en effektiv og tæt barbering. Dog er der flere egenskaber i barbersæben fra Badeanstalten, da den også er fyldt med nærende og fugtgivende ingredienser, så huden ikke bare er godt barberet, men også blød og plejet. Læs mere om den skønne barbersæbe ved at klikke på den, men find også all-round ansigtsolien på siden, som effektivt behandler tør hud og kan bruges i forbindelse med barbersæben.

Der er ikke det, du ikke finder af krops- og hudpleje af højeste kvalitet hos Badeanstalten.