Find fast olie og smør samt flydende olier til gode priser hos Hedenhus

Hedenhus sælger et bredt udvalg af fast olie og smør samt mange forskellige flydende olier til gode priser, alting økologisk og i bedste kvalitet!

Hedenhus

Fast olie og smør fra forskellige planter

Hedenhus har et bredt udvalg af forskellige helseprodukter i bedste kvalitet, og du kan bl.a. finde forskellige slags faste olier og smør i butikken til super priser. Der er kun økologiske produkter og produkter i allerbedste kvalitet, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde lige det, du skal bruge. Der er bl.a. mangosmør, øko palmeolie, kakosmør, kokosolie, sheasmør og uraffineret sheasmør. Der er mange forskellige super lækre produkter i bedste kvalitet på siden, som du kan bruge til at lave dine egne kosmetikprodukter, og hvis du skal have det bedste af det bedste, så er det her, du skal lede. De mange forskellige super gode produkter er til salg i bedste kvalitet, og der er fast olie og smør fra mange forskellige spændende planter og nødder i butikken. Læs mere og find lige det, du skal buge til dine hjemmelavede cremer, lotions og shampoos på hedenhus.dk.

Flydende olier er 100% økologiske

Hedenhus sælger også mange forskellige slags flydende olie, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde enormt gode produkter i butikken, for de er alle 100% naturlige og økologiske og super gode for krop og sind. Der er mange forskellige spændende produkter, som helt sikkert vil være lige noget for og som du kan bruge til at lave dine egne cremer, til at bruge direkte som hudpleje og hårpleje eller til at spise. Flydende olier er presset fra nødder, frugtkerner, bark og planter og der er et bredt udvalg af forskellige spændend bud på, hvad man kan bruge disse til. De forskellige gode flydende olier er alle 100% økologiske og 100% naturlige, og du kan være sikker på, at det er i bedste kvalitet. Hvorfor putte noget på huden, som man ikke ville turde spise egentlig? Hold dig til naturlige produkter, det er bedre for krop og sind.