Flydende håndsæbe og badesalt på badeanstalten.dk

Badeanstalten forhandler flydende håndsæbe og badesalt af naturlige ingredienser og i en skøn kvalitet. Alle plejeprodukterne er produceret på egen fabrik i Aalborg.

Badeanstalten

Køb flydende håndsæbe fra en lokal fabrik

Med flydende håndsæbe fra Badeanstalten får man altid en behagelig oplevelse, som er spækket med nærende mineraler og sunde ingredienser. Badeanstalten producerer både fast og flydende håndsæbe fra den lokale fabrik i Aalborg, som er præget af en gennemgribende, skøn duft af forskellige plejeprodukter, når man træder ind i bygningen. Hos Badeanstalten vises der enorm respekt for de traditioner, som der nu engang har hersket i branchen her i landet, men firmaet er ikke bange for at tage nye teknologier i brug for at skabe en særskilt oplevelse. Der testes meget med de forskellige ingredienser, og det har bl.a. medført en række fantastiske, naturlige og flydende håndsæber af en skøn kvalitet, som man ikke har lyst til at undvære i hverdagen. Giv også flydende håndsæbe som gave. Se de forskellige typer i kategorien på badeanstalten.dk.

Lækkert badesalt til et langt karbad

Badeanstalten tilbyder også naturlige badesalte af en virkelig skøn kvalitet, der også egner sig under juletræet eller som værtindegave, fødselsdagsgave m.m. Få en dejlig spaoplevelse i dit helt eget badeværelse med en af de mange badesalte fra badeanstalten.dk. Der er tale om ren selvforkælelse. Sæt proppen i badekarret, og lad det varme vand flyde. Tilsæt badesalt fra Badeanstalten, og oplev velvære og naturlig afslapning. Med badesalt kan man lindre ømme led og muskler samt lette menstruationssmerter. Andre fordele ved at benytte en af de lækre badesalte er, at de er gode kilder til mineraler og vigtige sporstoffer, ligesom de kan sætte gang i et sløvt system. Læs mere om disse wellness produkter på hjemmesiden, hvor du også kan se alle de andre tilbudte kropsplejeprodukter.

Du finder et formidabelt udvalg af badesalt hos Badeanstalten, som også står bag flydende håndsæbe af en naturlig kvalitet, der kun er baseret på de bedste ingredienser. Læs mere om denne fabrik fra Aalborg på deres hjemmeside.