Kropsolie og massageolie fra Badeanstalten – Udsøgt kvalitet

Badeanstalten leverer kropsolie og massageolie fra egen serie på badeanstalten.dk. Webshoppen bugner med den skønneste kropspleje og shower gel, der alt sammen bygger på de ingredienser, vi finder i naturen. Forkæl din krop med badesalt, ansigtsserum og forskellige salver fra dansk fabrik.

Badeanstalten

Eksklusiv kropsolie – Wellness fra øverste skuffe

Kropsolie fra Badeanstalten er nærende for din hud. Køb kropsolie og bodylotion med kakaosmør og andre udsøgte råvarer, der i den rette kombination giver den perfekte konsistens og aroma. Badeanstalten er både kendt for bodylotion, kropscreme og kropsolie, og disse plejemidler findes i dag over hele landet. Du kan dog også bestille alle serierne direkte www.badeanstalten.dk, der tilbyder gratis fragt over 499 DKK. Fabrikken i Aalborg har gjort sig selv bemærket på den store scene ved at respektere naturens råvarer og de stolte sæbetraditioner, samtidig med at der ikke er frygt for at tænke nyt. Giv din kæreste eller moder lækker kropspleje og creme, eller shop lidt ind til selvforkælelse. Husk også, at du finder andre naturlige kropsplejeprodukter online som f.eks. badesalte, håndsæber og andet skønt og 100 % naturligt.

Bestil massageolie og badeolie fra www.badeanstalten.dk

Med massageolie fra Badeanstalten får man kun de bedste ingredienser. Massageolierne bygger på fugtgivende olier som jojobaolie, tørolie, rapsolie m.fl. Disse kombinationer skaber et perfekt glid og absorbering. Der er piftet op med forfriskende citrus og opkvikkende ingefær samt neddæmpende lavendel. Læs mere om de forskellige badeolier online, og bestil massageolie i rigtig lækker kvalitet, der giver noget unikt til dit bad. På badeanstalten.dk kan du også læse mere om, hvordan du benytter de forskellige massageolier med naturens egne ingredienser.

Badeanstalten er en dansk producent af kropspleje, der i dag er anerkendt i hele landet. Bestil direkte på badeanstalten.dk, hvor du bl.a. finder massageolier, og kropsolier med nærende egenskaber. Du finder også enestående wellness serier med alt fra badesalt og flydende håndsæbe til salve og læbepomade. Fælles for produkterne er respekten for naturens skønne råvarer.