Online forhandler af æterisk lavendelolie og økologisk timianolie til skarpe priser

www.hedenhus.dk er din foretrukne forhandler af økologiske olier og smør til alle former for hud og hår, der ønsker dig naturlig og sund pleje. Gå selv på opdagelse i Hedenhus’ imponerende og skønne univers, der byder på de lækreste, reneste produkter til skarpe priser. Mulighederne er mange, og servicen er i top, når du vælger at handle her.

Hedenhus

Æterisk lavendelolie

Her på linket finder du Hedenhus’ udvalg af ægte æterisk lavendelolie, der er helt økologisk. Lavendelolie er naturligvis yderst velduftende og kan anvendes til en lang række formål. Lavendelolien kan anvendes som almindelig velduftende olie i hjemmet, men udover det har lavendelolien en masse forskellige egenskaber, som kan hjælpe på diverse smerter og ubehag i hverdagen. På den måde er lavendelolien både en lækker og velduftende olie, som samtidig kan have dybere formål. Tjek selv linket ud og læs om de mange virkninger lavendelolien kan have for dig. Hos Hedenhus gør de det nemt for dig, så du selv kan vælge hvor stor eller lille en mængde olie, du ønsker dig at købe.

Økologisk timianolie

Her på linket finder du Hedenhus’ økologiske timianolie, som egner dig til en lang række formål og derfor er din nye favorit, når du først har prøvet den. Timianolie kan nemlig meget mere, end man måske skulle tro. Du kan anvende timianolie som både hud- og hårpleje, men også til en masse andre praktiske formål, såsom lindring af muskel- og ledsmerter, til at holde myg og andre kryb på afstand og meget mere. Derfor forhandler Hedenhus timianolien i en masse forskellige mængder, alt efter hvor stor en bøtte, du har brug for i din hverdag. Læs mere om timianoliens egenskaber her på linket.

Tøv ikke med at aflægge Hedenhus et besøg, hvis du ønsker dig høj og økologisk kvalitet til gode priser.