Overvejer du botox?

Botox-behandling har længe været populært inden for både den sundhedsvidenskabelige og den kosmetiske industri. Og mens botox som kosmetisk behandling i årtier var mest udbredt hos den kvindelige del af befolkningen, er mange mænd i nyere tid også begyndt at hoppe med på bølgen. Overvejer du botox-behandling? Så kan du med fordel læse med nedenfor. 

Hvad er botox? 

Botox er en forkortelse for botulinumtoksin. Midlet består i et såkaldt neurotoksin, som er fremstillet af bakterien clostridium botulinum.

I medicinske sammenhænge har botox blandt andet været anvendt til at behandle for eksempel muskelspasmer og migræne. Dog kendes botox i dag bedst for evnen til at reducere synligheden af rynker.

Hvor kommer botox fra? 

Botox havde sin oprindelse i 1970’erne, da den amerikanske læge Alan Scott begyndte at eksperimentere med potentielle løsninger på krydsøjethed. I løbet af de næste par år opnåede botox stor udbredelse på det amerikanske marked, og snart erhvervede firmaet Allergan rettighederne til at bruge boyulinumtoksin i medicinske sammenhænge. 

Hvor meget koster botox? 

Prisen på botox-behandlinger varierer og afhænger både af behandlingsudbyderen og af, hvad du gerne vil have lavet. 

Typisk koster botox-behandlinger i ansigtet mere, end botox-behandlinger af kroppen gør. Dette skyldes, at behandlingen af ansigtet kræver mere præcision. Når du beslutter dig for at få lavet botox, kan du af og til slippe af med kun at betale et par hundrede. Andre gange vil behandlingen koste flere tusinde kroner. Før du kommer i behandling, vil den klinik du har valgt altid gennemgå priserne med dig, så du ved, hvad du kommer til at betale. 

Hvor kan jeg få lavet botox? 

Der er efterhånden mange danske udbydere af botox-behandling. Disse omfatter både kosmetiske klinikker og specialiserede læger. Før du endeligt beslutter dig for en behandler, kan det være en god idé, at du læser nogle anmeldelser af samme behandler. Du kan med fordel også spørge din bekendtskabskreds til råds. Botox-behandling er sjældent en engangsforeteelse, og da du muligvis kommer til at få behandlingen et par gange om året i lang tid frem, er det vigtigt, at du er i hænderne på en behandler, du føler dig tryg ved. 

Få din botox-behandling hos Kosmetisk Hviidsminde 

Lyder botox-behandling som den rette løsning for dig? Kosmetisk Hviidsminde er en dansk klinik, som har mere end et årtis erfaring med botox . Bestil tid til din første behandling i dag.