Sådan finder du en god paryk til kvinder

Døjer du med hårtab? Så er du ikke alene. Mange kvinder taber over tid håret – eller i hvert fald store dele af det. For nogens vedkommende skyldes det alderen, mens andre bare har været genetisk uheldige, og for nogle helt tredje skyldes det sygdom.

Uanset hvilken årsag der ligger bag dit hårtab, findes der heldigvis råd for sagen. Du kan nemlig få en paryk til kvinder.

Materiale og kvalitet

Overvejer du at få en paryk, tilbyder de hos Toftild parykker i forskellige materialer. Her har du mulighed for at vælge mellem syntetiske fibre, high heat fibre og ægte menneskehår. Det er meget forskelligt hvilket materiale folk foretrækker parykken i, men for det meste vælger folk den paryk, der minder om deres oprindelige frisure i længde og farve. En fiberhårsparyk kan se lige så autentisk ud, som en ægtehårs.

Vedligeholdelse

Som hovedregel er levetiden på en fiberhårsparyk 6 måneder og 12 måneder på en ægtehårsparyk. Holdbarheden af ens paryk er dog meget individuel, og kommer bl.a. an på hvor god man er til at pleje og passe på den. Dertil kommer det også an på om man dyrker en masse sport eller anden aktivitet, der kan slide på håret. Fiberhårsparykker er oftest lettere at vedligeholde, da frisuren holder sig, også efter vask. Ægtehårsparykker er der noget mere arbejde og pleje i, men de føles måske mere som ens gamle hår og har også en længere levetid.

Hvad koster det?

Prisen på parykker varierer meget, både i forhold til frisure og længde men naturligvis også alt efter om der er tale om parykken er af fiberhår eller ægte hår. Ægtehårsparykker er ikke alle meget dyrere end fiberhårs, men koster ofte lidt mere. Det er dog i nogle tilfælde muligt at få tilskud til sin paryk. Folk der har fået stillet en diagnose, fx alopecia, kan søge kommunen om en bevilling på hår, dog er det meget individuelt hvad og hvor meget kommunen tildeler.

Derudover kan kemopatienter også få et tilskud fra regionen – her vil det oftest være muligt at finde en fiberhårsparyk indenfor tilskuddet. Vælger man en paryk der er dyrere end tilskuddet, bliver der blot en egenbetaling.

Køb paryk til kvinder hos Toftild

Uanset om du vælger en fiberhårsparyk eller en paryk i ægte hår fra Toftild, er du garanteret at få et flot og naturligt resultat. Hos Toftild har de et stort udvalg af parykker. Her finder du forskellige længder, frisurer og nuancer. Derfor kan du helt sikkert også finde den perfekte paryk til dig blandt deres udvalg.