Find fingeraftrykssmykker og smykker med perler hos MadamAdamas

Få renhed i både design og materialebrug hos MadamAdamas. Deres filosofi og vision er klar og tydelig — at udføre alle smykker i ægte guld eller sølv, uden brug af nogle former for allergifremkaldende materialer. Læs videre her, hvis du vil høre mere om det store udvalg af alt fra fingeraftrykssmykker til smykker med perler.

MadamAdamas

Vælg fingeraftrykssmykker for personlige detaljer

Fingeraftrykssmykker er den perfekte gaveidé til en du holder kært. Fingeraftrykssmykker er nemlig ikke bare en personlig gave, men også et unikt smykke, der med garanti vil blive bemærket af alle og enhver. Fingeraftrykssmykker fra MadamAdamas fås både som ringe, øreringe, armbånd, vedhæng og manchetknapper, og er især populære til dåb, konfirmation, bryllup eller fødselsdag. Dette skyldes mest af alt, at fingeraftrykssmykker er personlige smykker, der passer perfekt i forlængelse af livets store begivenheder. Når du bestiller fingeraftrykssmykker bestiller du først tid til en aftale hos MadamAdamas i Holte. Her tages der aftryk af de pågældende fingre, hvorefter I sammen designer smykket, samt bliver enige om, hvorvidt der skal indgraveres et navn, en dato eller en kærlighedserklæring bagpå. Hele denne proces tager omkring en halv time, hvorefter du kan regne med ca. 1 uges leveringstid på det færdige smykke. Skal det dog forgyldes kan det tage op til 4 uger, før du har dit nye smykke i hænderne.

Elegante smykker med perler til ethvert outfit

Smykker med perler har altid været en populær del af sortimentet hos MadamAdamas. Smykker med perler er nemlig en klassisk smykketype, man næsten aldrig går galt i byen med. Hos MadamAdamas fremstilles perlesmykker udelukkende med ægte perler, såsom ferskvandsperler, thaiti eller south sea perler. Har du specielle ønsker til perletype, farve eller størrelse tages der dog også gerne hånd om dette, hvis du kontakter MadamAdamas og gør dem opmærksom på dine ønsker. Smykker med perler fås desuden som både øreringe, ringe, armbånd, vedhæng, eller brocher, der alle fås i mange forskellige designs og varianter. Find blandt andet en rå diamantbørstet sølvring med ferskvandsperler i grå, hvid og lyserød. Find også klassiske hængeøreringe i forgyldt sølv med lyserøde perlevedhæng. Holder du sidst men ikke mindst af store perler, fås også et vedhæng som en stor hvis barok perle i guldfatning, der ser godt ud i en hvilken som helst udskæring. Udvalget af smykker med perler dækker altså både over de mere romantiske og de mere rå designs. Du finder derfor altid noget, der passer netop din smag, eller din venindes smag, hvis du for eksempel mangler en gave til en fødselsdagsfest.

MadamAdamas forhandler alle deres smykker fra madamadamas.dk. Her handler du altid helt sikkert, ligesom at du altid får dine indkøb leveret indenfor bare 3-5 hverdage.