Flot udvalg af smykker fra Julie Sandlau og Ole Lynggaard smykker hos Exklusiv guld og sølv Aps

Exklusiv guld og sølv Aps sælger alt i smukke designersmykker. Læs bl.a. om smykker fra Julie Sandlau og fra Ole Lynggaard her.

Exklusiv guld og sølv Aps

Smykker fra Julie Sandlau

Hos Exklusiv guld og sølv Aps kan du finde alt i smukke smykker til gode priser. Der er mange forskellige enormt smukke design i deres sortiment, og du vil uden tvivl kunne finde inspiration til, hvilke smykker du skal vælge på deres hjemmeside. Der er bl.a. et flot udvalg af smykker fra Julie Sandlau. De tidsløse design fra denne talentfulde smykkedesigner er unikke i deres stil og bruger altid smukke materialer og harmoniske former. I Julie Sandlau smykker brugeres der ofte symmetriske former og stilfærdig formgivning, som ikke råber på opmærksomhed, men som på lang afstand udstråler stil og klasse. De mange forskellige øreringe, vedhæng og ringe bruger både guld, sølv og forskellige ædelsten og perler. Du vil helt sikkert kunne finde et smukt smykke, som passer til din stil fra Julie Sandlau, som har lavet mange forskellige virkelig strålende design. Når du køber på exklusivguld.dk får du altid gratis fragt på køb over 625 kr. samt lynhurtig levering.

Ole Lynggaard smykker i eksklusive design

Exklusiv guld og sølv Aps sælger smukke smykker fra mange forskellige danske og udenlandske smykkedesignere, bl.a. fra Ole Lynggaard. Ole Lynggaard er noget af det mest eksklusive i dansk smykkedesign, og det er lige så populært nu, som det altid har været. De mange forskellige smukke former, ofte inspireret af naturens dyr, er i hans design ofte dækket af hvide diamanter. Der bruges 18 karat guld og de bedste materialer i hans design, og du kan være sikker på at dine smykker vil funkle, hvis du går med Ole Lynggaard. Det er eksklusivt dansk smykkedesign, når det er bedst og mange elsker Ole Lynggaard for hans kreative brug af naturens former. Her kan bl.a. nævnes hans snake ring, som slanger sig om fingeren i 18 karat guld dækket af hvide diamanter. Find forskellige smukke og kreative skulpturelle smykker på hjemmesiden www.exklusivguld.dk, hvor du uden tvivl kan finde det, du drømmer om.