Online forhandler af Shimano cykeltilbehør og cykelhjelme i bedste kvalitet

Hver gang du besøger Børkop Cykler, bliver du præsenteret for et bredt og velassorteret udvalg af cykler fra de bedste mærker på markedet. Man forhandler både MTB cykler, racercykler og almindelige streetbikes. Man har desuden også alt det tilbehør til cykler hjemme man kunne få brug for, lige fra cykelhjelme og støttefødder til de mindste dingenoter og himstregimser man måtte mangler. Vil du vide mere om butikken og kataloget, så læs videre herunder.

Børkop Cykler

Shimano cykeltilbehør i topkvalitet

Hos Børkop Cykler har de brugt god tid på at sætte et bredt og velassorteret udvalg af godt udstyr til cykler sammen. Man har alle de bedste mærker hjemme, både Kildemoes, Shimano og mange andre. Shimano er ét af de mest genkendelige mærker inden for tilbehør til cykler, og det er ikke uden grund. Shimano holder nemlig altid et stærkt niveau af kvalitet, og sørger samtidig hele tiden for at udvikle sig, og lancere nye og endnu bedre slags cykeltilbehør, som alle os cyklister kan glæde os over. Kataloget med Shimano udstyr hos den danske forhandler spænder bredt, og tæller blandt andet pedaler, skivebremser og mange andre komponenter. Har du spørgsmål vedrørende valg af Shimano udstyr, kan kundeservice hos forhandler med garanti hjælpe.

Sikker cykelhjelm

Det er med at have styr på sikkerheden når man cykler, og få cykelhjelmen på. Det er vi danskere heldigvis også ved at blive meget bedre til, og cykelhjelme er ikke længere kun noget børn kører med. Mangler du en god cykelhjelm der sidder godt på hovedet og yder den optimale sikkerhed, kan du helt sikkert finde en flot model på www.boerkopcykler.dk som du bliver glad for. Klik selv forbi forhandleren allerede i dag, og køb dig en pæn og sikker cykelhjelm.