Saga Trim – Bestil en Concept 2 romaskine, motionscykel med mere

Saga Trim sælger seriøst træningsudstyr online med levering til hele landet. På sagatrim.dk finder du fx den nye Concept 2 romaskine eller en motionscykel. Du er også velkommen til at komme forbi butikken i Herlev, der har 700 kvadratmeter med træningsredskaber.

Saga Trim

Concept 2 romaskine online på sagatrim.dk

Roning er en populær motionsform ikke bare på søerne, men også indendørs på en romaskine. Concept 2 er det mærke, som alle seriøse roere benytter. Uanset om man er totalt nybegynder eller eliteroer, kan man få en god træning på en Concept 2 romaskine. Du er velkommen til at komme forbi butikken i Herlev, og tage en prøvetur på en af udstillingsmodellerne. Concept 2 romaskinen har et ergonomisk håndtag, der er rart at holde ved, selvom man har siddet der længe. Den kommer med en computer, der måler fart, afstand og andre nyttige parametre. Flere og flere danskere er også begyndt at bestille Concept 2 romaskinen til eget hjem. Derved er man altid i stand til at hive den frem, når man har brug for at få pulsen op.

Forbedr formen på en motionscykel

Hos Saga Trim kan du også bestille en motionscykel eller kondicykel, som den også kaldes. Det er et alsidigt redskab, der ligesom romaskinen også er godt til at komme i form. Hvis du vil arbejde med at få konditionen skudt i vejret, er en motionscykel hos Saga Trim et solidt valg. Der sælges bl.a. modeller fra Kettler, Flow Fitness, Stamina, Schwinn og andre seriøse producenter. Der er mange fra cykelklubberne, der supplerer med en indendørs motionscykel om vinteren, eller for at få lidt afveksling. Mange, der løbetræner, benytter også en motionscykel for at supplere og skåne leddene lidt. Dette fx være i forbindelse med at komme tilbage fra en skade af. Saga Trim er leveringsdygtige med de bedste brands og modeller på markedet.

Kig forbi sagatrim.dk, og find en motionscykel eller Concept 2 romaskine. Der sælges træningsprodukter online eller i den store butik i Herlev.