Dickies bukser og fedt skatewear fra Champion til dig, der er til skater tøj

Er du teenager, og går du op i moderigtigt tøj, så er Dickies bukser i sort, sand eller khaki noget for dig. De er i voksenstørrelser og skal være store for at kunne give det rigtige look. You are the Champion, når du vælger skater tøj fra det mærke. Som teenager ved du, hvad der rører sig, og du har sikkert tit sagt ”Told You So!” til din mor eller far. Hos Toldyouso.dk finder du de fleste af de mærker, du drømmer om inden for skater tøj.

Toldyouso.dk

Dickies bukser er casual

Dine nye Dickies bukser er i en kvalitet, så du kan bruge dem som arbejdsbukser, men du kan jo også bruge dem som skater tøj. Brug dem, når du skater eller dyrker andre former for actionsport, eller tag dem på, når du skal til havefest med vennerne.

Dickies Original 874 Work Pant black

Dickies Original 874 Work Pant black er det nye sort, for der er bare noget over sorte bukser. De kan bruges mange steder, og er din stil casual, kan du endda tage dem på til fest. Brug for eksempel dine Dickies bukser med et orcut bælte.

Dickies Industrial Work Pant 984 Desert Sand

De her Dickies bukser er af typen Chino bukser. Chinos defineres som afslappede og løse. Militæret brugte den slags bukser, fordi de ville have nogle, som var behagelige, holdbare og enkle. Bukserne er desuden lavet i strækbare materialer for at sikre en god pasform. Sandfarvede Dickies bukser passer godt til de sommerfester, du deltager i.

Champion skater tøj hos Toldyouso.dk

På www.toldyouso.dk finder du også løse Champion T-shirts, hoodies med og uden lynlås og Champion Pants Rib Cuffs, som tidligere hed joggingbukser. Det løstsiddende, bløde skater tøj er designet, så du kan lave seje tricks, når du skater. Enkelte skatere bruger shorts, men mange bruger lange bukser for ikke at få hudafskrabninger og skrammer ved fald.

Champion T-shirt 305991 BYO

Champion T-shirten med print er fedt skatewear. Du undgår at få det for varmt, og da den er løstsiddende, er den velegnet som skater tøj, da du kan bevæge dig. Den er lavet af behageligt bomuld.

Champion Hooded Zip Sweat 305950 NBK

Brug Champion hoodien med lynlås som skater tøj, for så er dine arme beskyttede, hvis du falder. Samtidig kan du åbne den, når du får det for varmt.

Masser af skater tøj og andet til teenagere og tweens

Udover Dickies bukser og fedt skatewear fra Champion finder du alt muligt skater tøj til børn og unge hos Toldyouso.dk. De har også tilbehør som caps, sko og bælter i en lang række populære mærker. Så gå ind på www.toldyouso.dk, og bestil lige det hverdagstøj eller skater tøj, du kunne tænke dig.