Forkæl dig selv med feminint Plaisir undertøj og kjoler i str XL

Hos Venus & Mars XL finder du et bredt udvalg af forskelle tøjmærker, som laver tøj i lidt større størrelser. Der er bl.a. et bredt udvalg af undertøj fra Plaisir og kjoler i str XL fra forskellige dygtige designere.

Venus & Mars XL

Feminine kjoler i str XL

Venus & Mars XL sælger tøj i ekstra store størrelser til både mænd og kvinder, og har faktisk samlet et fantastisk udvalg af tøj fra mange forskellige mærker, designere og producenter, som alle laver tøj i XL og op efter og som gør det med passion og med sans for æstetik, mode, kvalitet, pasform og komfort. Hvis du fx har svært ved at finde kjoler str XL i ”almindelige” tøjbutikker, så er det her stedet du skal lede, for der er mange forskellige str XL kjoler til salg på siden, og her kan du finde både festkjoler, hverdagskjoler og forsellige moderne designs. Der er kjoler fra Marina Rinaldi, Tia, Boheme og mange flere brands, som alle laver designs i plus size med passion. Hvis du skal bruge en flot sensommer kjole i str XL, så vil sortimentet helt sikkert være lige noget for dig. Læs meget mere på hjemmesiden venusogmarsxl.dk.

Elegant Plaisir undertøj

Hvis du leder efter smukt, elegant, sexet, feminint og holdbart undertøj i god kvalitet og i ekstra store størrelser, så er Plaisir lige det mærke, du leder efter, for de laver smukke designs og virkelig smukke modeller til gode priser, som du helt sikkert vil elske. Der er mange forskellige smukke BH’er og trusser, badekjoler og bodystockings til salg hos Venus & Mars XL, som med stolthed fører et stort sortiment af undertøj fra Plaisir. De har kastet sig over at lave undertøj til store kvinder og gør det med passion, hvilket kan ses i de smukke designs, som i den grad står ud og ser enormt smukke ud. Der er mange forskellige smukke designs, som du helt sikkert vil elske på grund af den høje komfort, de bløde materialer og de elegante designs. Der er også lingeri iblandt, samt badetøj og pyjamas. Læs meget mere på hjemmesiden om stort undetøj.