Hos EDIE finder du blandt andet 2NDDAY modetøj såvel som custommade tøj 

Hos EDIE er der gode muligheder for at shoppe, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter. Der findes i det brede produktsortiment et fint udvalg af modetøj, fra bl.a. 2NDDAY og Custommade, til en fornuftig pris.

2NDDAY modetøj såsom kjoler og frakker

Hos EDIE finder man i det fine sortiment, en række lækre produkter af 2NDDAY modetøj, til en god pris. 2NDDAY har en vision om at skabe et brand til yngre kvinder, der ønsker at prøve noget nyt indenfor tøjstil og mode. 2NDDAY tøjet som findes hos EDIE findes i rå materialer såsom denim, læder og meget mere, hvor at kvaliteten er i top. Udover den høje kvalitet og udseende, er der også sat stort fokus på at skabe nogle produkter, med en god pasform. 2NDDAY tøjet findes bl.a. som kjoler, frakker, bluser og toppe.   Tøjet fra 2NDDAY skal gerne kunne bruges til enhver kropstype, så alle kan få glæden af det lækre modetøj.

Bredt sortiment af custommade tøj

Der findes også på edie.dk et fornuftigt udvalg af Custommade tøj, til gode priser. Udvalget af Custommade tøj hos EDIE har som vision at give den modebevidste kvinde, et klassisk og moderne design. Custommade tøjet skal repræsentere en sofistikeret og skandinavisk stil, hvor at kvalitet og design er i top. Custommade tøjet man finder i det brede sortiment, har til formål at skabe noget stilfuldt og klassisk tøj, der holder i sæson efter sæson. Tøjet der tilbydes på siden findes i mange forskellige farver og materialer, der giver alle kvinder mulighed for at finde noget til deres stil. Se eventuelt mere om udvalget på edie.dk og find det tøj der matcher din stil og præferencer.

Besøg EDIE allerede i dag, hvis du er på udkig efter noget nyt og lækkert modetøj, til en god pris. Udvalget er bredt og der kan helt sikkert findes noget til alles stil.