Dadler med lakrids – førsteklasses dadelkonfekt af naturlige ingredienser

Dadelkonfekt er den perfekte sunde snack med en naturlig sødme, som får dig igennem de sene eftermiddagstimer på universitetet eller kontoret. Ganefryd producerer fx raw bars med dadler og lakrids, hvor du kan se ingredienserne på ganefryddadelkonfekt.dk.

Ganefryd

Dadelkonfekt fremstillet af Ganefryd – økologisk, vegansk og glutenfri

Leder du efter noget naturligt sødt med en sund næringsprofil, som du hurtigt kan nyde på farten? Dadelkonfekt fra Ganefryd er et hit, som i dag fås i flere smagsvarianter. Vælg fx mellem dadelkonfekt med smag af kaffe, appelsin og kakao. Det er desuden en testvinder i det kendte magasin Alt For Damerne. Dadelkonfekt er det ideelle mellemmåltid til dig, der prioriterer sund mad, også selvom du ikke står i eget køkken. Det er også meget mere lækkert med en økologisk raw bar med naturlige og sunde ingredienser end fx en kedelig sandwich fra kiosken. Dadelkonfekt fra Ganefryd er også vegansk plus glutenfri og fremstillet med de gode råvarer i fokus. Det er også lækkert at have et lager liggende i hjemmet, så man ikke bliver fristet af slikskålen i weekenden.

Dadler med lakrids til at tage med på farten

En af de mere populære smagsvarianter er dadler med lakrids, som er en raw bar med lækre dadler, kakao og kokos samt lakrids, som er perfekt til at tage med i toget eller bussen. Nyd smagens dybde. Ganefryd lader de ærlige ingredienser tale for sig selv. Derfor er både dadler, mandelolie, lakridsekstrakt og de andre ingredienser alle økologiske. Det er noget, som også markerer sig på smagen. Dadler er også perfekte til den træningsorienterede person, som ønsker et lækkert energiboost både før, under eller efter løb, cykling, svømning, styrketræning osv. Køb dadler med lakrids og andre smagsvarianter online hos diverse helsekostforhandlere, eller kom forbi Ganefryd butikken i Aarhus, der også byder på andre lækkerier som fx et tilknyttet bagværk.

Dadelkonfekt er det perfekte mellemmåltid til den travle person, der ønsker noget sundt og energirigt, som er lettilgængeligt, og som kan nydes på farten. Vælg mellem dadler med lakrids, kaffe, mynte, kakao og andre smagsvarianter på ganefryddadelkonfekt.dk.