Køb forskellige spændende vine som fx. Soave og Vino Rosso online her

Hos Skovgaard Vine kan du finde mange forskellige spændende vine til gode priser, og du kan bl.a. læse mere om Soave og Vino Rosso her.

Skovgaard Vine

Klassikeren Soave

Skovgaard Vine sælger vine fra hele verden, og deres eksperter importerer mange forskellige spændende vine fra store og små bryggerier, som de besøger og smager sig frem til hvilke flasker, der skal i butikken. Der er mange forskellige super spændende vine til salg i butikken, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge ved hjælp af den virkelig effektive søgefunktion på siden, hvor du kan søge på land, region, drue, årgang, pris, økologi, vintype og på, hvad du skal servere af mad og hvilken vin, der passer til denne menu. Hvis du kan lide Italiensk hvidvin, så er Marcato I Prandi Soave et super godt bud på en virkelig frisk hvidvin til sommeren. Den smager af hvide blomster og fersken og er perfekt til sommerens mad og festlige lejligheder. Soave er en klassiker fra Veneto regionen, hvor de hvide druer Chardonnay og Garganega vokser godt og frodigt. Bestil Soave på hjemmesiden til en super gode pris.

Vino Rosso er en god italiensk rødvin

Leder du efter en god Italiensk rødvin, så er Farnese Ultima Edizione Vino Rosso en perfekt vin til dig, der kan lide den fyldige og runde smag af god Italiensk rødvin. Vino Rosso er lavet på Montepulciano, Negroamaro, Primitivo og Sangiovese og denne unikke kombination giver en fantastisk vin, som du helt sikkert vil elske, hvis du kan lide god og krydret rødvin med en fyldig krop og en stærk smag. Vinen sælges til gode priser og er en solid spiller på middagsbordet, hvor der serveres vildt, mørkt kød, svampe, risotto eller bløde oste. Du vil helt sikkert elske den meget lækre og super delikate smag af denne klassiske Vino Rosso. Vælg imellem mange forskellige spændende flasker på hjemmesiden skovgaardvine.dk, hvor du kan finde et hav af forskellige flasker fra hele verden i mange forskellige prisklasser. Her du kan du finde vin til enhver fest til enhver menu og til enhver smag.