Slap af med et glas cognac eller cubansk rom fra Fredericia Vinhandel

Er du på udkig efter en god vin, whisky eller anden alkohol, så har Fredericia Vinhandel lige det, du har brug for. I deres udvalg er der nemlig mange gode og spændende produkter. Det gælder blandt andet en god cognac eller en fantastisk cubansk rom, samt gode franske og italienske vine m.m.

Fredericia Vinhandel

Find den bedste cognac til dig

Der findes utroligt meget god cognac, det handler bare om at finde den bedste for dig. Ikke alle foretrækker samme smag, og derfor har Fredericia Vinhandel også Grande Champagne cognac og flere andre. Det betyder du kan vælge mellem forskellige slags cognac, der har hver deres unikke smag. En cognac er selvfølgelig ens på nogle punkter, det samme gælder for rom, whisky og andet. Der er dog altid nogle smagstræk, som hører til en bestemt type. Det er det, du skal være på udkig efter. Kender du allerede din smag, så ved du uden tvivl, hvilken type cognac, du skal have. Er der dog ikke den cognac, du er interesseret i, kan du tage kontakt til butikken. Det kan enten gøres på mail eller telefon, men du kan også tage ind forbi butikken, hvis du befinder dig i Fredericia. De kan dermed hjælpe dig til den rette cognac, der bedst matcher den smag, du søger.

El Dorado 12 års cubansk rom til fejring

Er du mere til en god cubansk rom, så er der mange at vælge mellem hos Fredericia Vinhandel. Cubansk rom kommer fra forskellige mærker, der alle sammen laver god og smagfuld rom, der helt sikkert vil falde i god jord hos dig, eller den du køber gaven til. Der er ingen tvivl om, at folk der kan lide rom, elsker cubansk rom. Rom har for mange år været noget man blander i sin drink, men når man lærer den bedre at kende, kan man hurtigt blive forelsket i den unikke og fyldige smag. Netop det, er noget en cubansk rom er godt kendt for. Det er noget helt andet, end det man får andre steder, og der er både mørkere og lysere rom. På siden kan du finde cubansk rom, der er produceret i Danmark. Det er dog også muligt at få en cubansk rom fra bl.a. Caribien og Barbados. Skal du ekstra nyde det, kan du finde en El Dorado 12-års cubansk rom. Find den bedste cubanske rom hos www.fredericiavin.dk.

Uanset om det er vin, rom, whisky eller andet du søger, er Fredericia Vinhandel den rette butik. De er altid klar til at hjælpe, uanset om det er på telefon, mail eller i butikken.