Alt fra Plus Plus brikker til det klassiske LEGO DUPLO legetøj udbydes hos Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk kan du finde et bredt udvalg af legetøj online, som leveres hurtigt og sikkert og til gode priser. Læs mere om Plus Plus brikker samt om LEGO DUPLO her.

Legebyen.dk

Klassik LEGO DUPLO legetøj

Det danske firma LEGO er verdenskendt på grund af deres ret revolutionerende legetøj, som børnene selv skal bygge ud af de klassiske små klodser, som kan sammensættes på et hav af forskellige måder. De er i tidens løb blev brugt til at bygge ufatteligt mange forskellige store og små figurer og børn og voksne over hele verden sidder lige nu og finder på nye sjove, store eller små kombinationer af de ikoniske klodser. Men det er jo ike for de mindste, for klodserne er så små, at de kan sluges, hvilket nok også mange børn har prøvet. Men derfor har de udviklet LEGO DUPLO, som også har været på markedet i årtier efterhånden. LEGO DUPLO minder om LEGO, men er blot langt større og alt for store til at de kan sluges. De er også lettere at bygge med, samle og skille ad igen, og derfor henvender LEGO DUPLO sig til de mindste børn. Find et bredt udvalg hos Legebyen.dk.

Plus Plus brikker velegnet til børn

En helt anden byggeklods, som du også kan købe hos Legebyen.dk er Plus Plus brikker. Disse brikker har fået sit navn, fordi de ligner to plustegn, der er sat sammen, og netop denne form muliggør at de kan sammensættes på mange forskellige måder. I modsætning til LEGO eller DUPLO, findes der kun Plus Plus brikker i en form, men disse kan til gengæld sammensættes på et utal af forskellige måder og har større fleksibilitet i deres bindeled end LEGO klodser. Med dem kan man også bygge tårnhøje figurer, små køretøjer, huse, dinosaurer, dyr, portrætter, broer og meget mere. De er super sjove at lege med, og de fremmer virkelig den kreative leg hos børnene, fordi der ingen opskrifter er. Der er ingen motiver, ingen ansigter, ingen små redskaber i Plus Plus brikkernes verden, men de kan virkelig bruges til at bygge spændene ting og fremme børnenes kreative sans og intellekt.