Vildthegn eller fugleskræmsel?

Køb et vildthegn eller fugleskræmsel online hos Dansk Skovudstyr.

Dansk Skovudstyr

Vildthegn med forskellige mønstre

Du finder alt, du har brug for til at opsætte et vildthegn hos Dansk Skovudstyr. Fælles for de forskellige produkter i kategorien er den høje kvalitet, og udvalget på dansk-skovudstyr.dk henvendes både til private og erhvervskunder. Dansk Skovudstyr har skabt stærke relationer til deres forskellige leverandører, hvilket også betyder en bedre pris for dig, når du kigger efter vildthegn. Du er også sikret top service hos forhandleren her. Ring over telefon, hvis du ikke ved, hvad du skal vælge til dit nye vildthegn. Du skal naturligvis tænke over, hvad der skal holdes inde og ude af dyr, når du vælger et vildthegn, og på www.dansk-skovudstyr.dk finder du mange forskellige mønstre i kategorien. Shop hegnspæle, clips og andet på undersiden.

Køb et effektivt fugleskræmsel hos Dansk Skovudstyr

Det gode gammeldags fugleskræmsel har i mange århundrede hjulpet med at holde uvedkommende gæster væk fra markerne og afgrøderne. Det er stadigvæk relevant med et fugleskræmsel den dag i dag. Hos Dansk Skovudstyr finder du en duehøg på teleskopstang, der flagrer med vinden. Dette skaber en virkelighedstro illusion af et rovdyr, som de mindre fugle gerne vil holde sig langt væk fra. Det betyder, at der bliver nippet mindre af dine afgrøder. Du kan få en duehøg som fugleskræmsel med en teleskopstang på 7 meter og med drejefod. Du kan også købe dragerne eller det andet udstyr separat. Spar penge på et fugleskræmsel med en god effekt på dansk-skovudstyr.dk. En fugleskræmmer er en investering, som hurtigt tjener sig selv hjem igen. Beskyt din mark med et fugleskræmsel af en høj kvalitet.

Kig på udvalget af vildthegn hos Dansk Skovudstyr, som tilbyder forskellige mønstre til forskellige typer af indhegninger. Du finder også alt tilbehøret hertil. Hvis du leder efter et fugleskræmsel, så prøv også at kigge på udvalget på hjemmesiden. En fugleskræmmer er en let måde at få de irriterende fugle væk på.