Tapas ud af huset og andet i catering i Århus og resten af Østjylland

Tidens Køkken holder til ved Ormslev og Omegns Borgerhus, hvor de bl.a. står fra tapas ud af huset til Århus. Der tilbydes også catering til bryllup, konfirmation, teambuilding m.m. i Østjylland.

Tidens Køkken

Ægte og frisk tapas ud af huset i ”Smilets By” – Århus

Smagen af autentisk tapas, som er tilberedt med kærlighed ud fra ærlige råvarer, taler for sig selv. Tidens Køkken beviser, at god tapas også kan fås ud af huset. De har specialiseret sig i de små retter, som stammer fra spansk gastronomi. Når du bestiller tapas ud af huset i Århus, skal du ikke betale ekstra for leverancen. Den faste kuvertpris, som vises, kommer ikke med ekstra omkostninger. Udgangspunktet er otte forskellige variationer af de små tapas retter, hvor du kan vælge mellem et par forskellige menuer. Tapas ud af huset egner sig til en lang række af events, og denne form for finger food giver en lidt mere afslappet stemning.

Tidens Køkken står for eksklusiv catering i Østjylland

Tidens Køkken kører ud til Århus, men virksomheden her inden for diner transportable leverer også mad ud af huset til bryllup, konfirmation, fødselsdag osv. i resten af Østjylland. Tidens Køkken udmærker sig på at tilbyde eksklusiv catering til dem, der kun ønsker det bedste og ikke en discountløsning til begivenheden. På www.tidenskoekken.dk kan du se en række faste menuer til forår, sommer, efterår og vinter samt en helårsmenu. Hjemmesiden tilbyder også specialmenuer til unikke begivenheder, hvor du i dialog med kokken sammensætter en personlig menu. Firmaet her inden for catering udmærker sig blandt andet ved at tilbyde en kok til selve begivenheden i Østjylland samt tjenerpersonale, der står for serveringen – for en ekstra pris vel at mærke. Dette giver en helt speciel og ægte stemning.

Hvis jagten går på førsteklasses catering i Århus eller andre områder i Østjylland, bør du se de forskellige muligheder på tidenskoekken.dk. Hos Tidens Køkken tilbydes fx tapas ud af huset, men også sæsonmenuer eller specialmenuer, som du selv har været inde over. Som en ekstra ting tilbydes også teambuilding events, hvor god madlavning og friske råvarer er i fokus.