Anatomiske sutter og Philips Avent sutter med navn? Find det hos Navnesutten

Hvis du er træt af at alle dit barns sutter på uforklarlig vis forsvinder over tid, så kan Navnesutten hjælpe dig godt på vej med Philips Avent sutter med navn eller runde eller anatomiske sutter fra andre anerkendte mærker.

Navnesutten

Find Philips Avent sutter med navn på www.navnesutten.dk

Hvis du vil have sutter af en god kvalitet, som samtidigt ikke bliver så let væk, så er Philips Avent sutter med navn en rigtig god ide. Philips bliver generelt forbundet med kvalitetsprodukter, og derfor er det måske ikke nogen overraskelse, at Avent efter at være blevet overtaget af Philips er blevet en af verdens førende sutteproducenter. Hos Navnesutten går de generelt op i kvaliteten, og man kan derfor også udover Philips Avent sutter med navn finde navnesutter fra andre kendte mærker, som for eksempel MAM, BIBS og NUK. Med en Philips Avent sut får du slidstærke sutter, der alle er symmetriske, det vil sige flade, sutter i silikone. Hvis dit barn er mere fan af runde eller anatomiske sutter, eller hvis du hellere vil have sutter i latex, så er det let at finde frem til i kategorierne i den overskuelige menu på www.navnesutten.dk.

Stort udvalg af runde, symmetriske og anatomiske sutter

Hos Navnesutten går de som sagt op i kvaliteten, og derfor er alle deres navnesutter med indgraverede navne og sutter med tryk, inklusiv deres anatomiske sutter, både BPA, Phthalat og PVC-fri. Hvis du gerne vil give dit barn det bedste af det bedste og samtidigt passe godt på miljøet, er det derfor et rigtig godt sted at starte, når du er på jagt efter nye sutter. Udover at være BPA, Phthalat og PVC-fri opfylder de også EN 1400, der er en EU-standard, der stiller særlige krav til både kvalitet, miljø og holdbarhed. Ligesom der er styr på indholdsstofferne, er der også tænkt på det praktiske, idet sutter med indgraveret navn kan holde både til slid og til at blive kogt. Uanset om du er på udkig efter runde, symmetriske eller anatomiske sutter, kan det klart anbefales at se nærmere på det brede udvalg på www.navnesutten.dk.