Besøg Profilmetal A/S hvis du er på udkig efter stålplader og Sinus vægplader

Når snakken falder på tag- og facadeløsninger i Danmark, er det svært at komme udenom Profilmetal A/S. Hos det populære foretagende kan du og din virksomhed få alt fra ståltrapez til en Sinus vægplade og stålplader. De to sidstnævnte kan du lære meget mere om, hvis du læser med i de følgende afsnit.

Profilmetal A/S

Stålplader der bygger på mange års erfaring

Der findes altså få specialister i hele det ganske danske land, der når Profilmetal A/S til sokkeholderne, når det drejer sig om stålplader. For siden 1994, hvor det professionelle foretagende blev grundlagt, har de specialiseret sig i profilerede stålplader, som de endda har fremstillet på egen fabrik. Således har den erfarne virksomhed altid fingrene nede i bolledejen, når det gælder produktionen af deres stålplader, der netop er kendt som værende nogle af markedets bedste. Profilmetal A/S går nemlig aldrig på kompromis med den høje kvalitet – heller ikke på deres stålplader. Men på trods af dette skal du og din virksomhed ikke regne med, at I skal have den store tegnebog op af lommen, når I køber stålplader hos Profilmetal A/S. De sætter nemlig en ære i, at deres produkter og løsninger sælges til reelle og konkurrencedygtige priser.

Få op til 40 års garanti på en Sinus vægplade

Hos Profilmetal A/S kan I også få fingrene i en Sinus P18 vægplade. For også på en Sinus P18 vægplade er kvaliteten i top. Hvis uheldet skulle være ude, kan Profilmetal A/S naturligvis byde op til 40 års garanti – også på en Sinus vægplade. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende deres produkter, som fx en Sinus vægplade, skal du endelig ikke tøve med at kontakte de venlige, erfarne og kompetente folk hos det velassorterede foretagende. For ud over at være dybt dedikerede omkring deres produkter, som fx en Sinus vægplade, gør de også en dyd ud af at yde høj kundeservice. Du finder deres kontaktoplysninger på profilmetal.dk.