Hos Legebyen.dk finder du bl.a. modelbiler og Magna-Tiles legetøj

Ethvert barn har brug for legetøj for at kunne lege og lære på samme tid. Hos Legebyen.dk stræber man efter at levere legetøj i den bedste kvalitet, som sikrer mange timers underholdning. I produktsortimentet finder man alt lige fra modelbiler til Magna-Tiles legetøj, og du kan helt sikkert finde det, du er på udkig efter. Klik ind på www.legebyen.dk og udforsk den store verden af sjov og spas.

Legebyen.dk

Spændende udvalg af modelbiler

Modelbiler kan selvfølgelig bruges som et eksklusivt stykke legetøj, men er man fra den lidt ældre generation, er det også populært at samle på dem. Legebyen.dk fører et spændende udvalg af diverse modelbiler, som indeholder modeller fra årgangene fra 1930 til 1970. Alle de flotte veteranbiler har mange flotte detaljer og sjove funktioner, som for eksempel at dørene kan åbnes og rattet kan drejes. Blandt de mange imponerende modelbiler finder man mærker som Ford, Chevrolet og Cadillac for blot at nævne nogle få. De er enormt virkelighedstro, og hvis de ikke var lavet af metal og plast i skal 1:18, kunne man næsten tro, at de var ægte. Har du lyst til at kigge nærmere på de flotte modelbiler, kan du gøre det lige her www.legebyen.dk.

Magna-Tiles legetøj

Er dit barn tre år eller ældre, vil Magna-Tiles legetøj uden tvivl falde i hans eller hendes smag. Det prisvindende legetøj er magnetisk konstruktionslegetøj, som er designet til at fastholde barnets interesse og koncentration. Hos Legebyen.dk finder man et bredt udvalg af de forskellige magnetiske figurer i både klare og massive farver. Magna-Tiles legetøj lærer barnet om symmetri, farver og former, og det styrker de finmotoriske færdigheder. Det er altså på mange punkter et stykke legetøj, som er både underholdende og lærerigt på samme tid. Med Magna-Tiles legetøj er dit barn underholdt i timevis, det kan endda være, at du selv bliver grebet af at sammensætte de magnetiske figurer. Besøg www.legebyen.dk og kig nærmere på det sjove Magna-Tiles legetøj.