Find MC tøj og MC tilbehør fra mærker med fokus på sikkerhed hos MotoHaus

MotoHaus byder på et enormt udvalg af styrthjelme og MC tøj. Med et udvalg af motorcykeltilbehør fra et hav af forskellige mærker og i flere forskellige prisklasser, er MotoHaus det ideelle sted for dig, der elsker motorcykler at handle. Læs mere nedenfor om hvad MotoHaus kan tilbyde dig.

MotoHaus

Kør sikkert med en styrthjelm

En god styrthjelm er uhyre vigtig, når du skal ud på tur på din motorcykel. Det er alfa omega, at du passer godt på dit hoved. Til trods for, at du måske er erfaren motorcyklist, skal der utrolig små ting til før at du kan miste overblikket på vejen og miste kontrollen over din motorcykel. Hos MotoHaus finder du derfor et lækkert udvalg af hjelme, der kan på passe på dig og dit hoved. Hjelmene kommer fra mange mærker, heriblandt Vemar, Simpson og Carberg samt mange andre. MotoHaus forhandler kun udstyr til motorcyklister i højeste kvalitet og derfor kan du være sikker på, at sikkerheden har været i højsæde uanset hvilket mærke og hvilken model du vælger. Hvad enten du ønsker et neutralt, sort og klassisk look eller du ønsker at krydre dit outfit en smule med en lækker styrthjelm i fede farver, har MotoHaus hvad du mangler. Står du og mangler en ny styrthjelm, kan du besøge MotoHaus på deres hjemmeside. Klik ind på www.motohaus.dk og udforsk det store og lækre udvalg af hjelme, samt det store udvalg af andet udstyr som de også sælger.

MC tøj fra mange lækre mærker

Udvalget hos MotoHaus byder også på MC tøj. MC tøj kan fås i mange forskellige stile og hos MotoHaus finder du også et lækkert udvalg af forskelligt tøj til motorcyklister. Er du helt vild med læder, byder MotoHaus heldigvis på læder i stor stil – du finder både handsker, bukser og jakker i sort og skinnende læder. Er du derimod til tekstiltøj har MotoHaus også et fedt udvalg af dette. Uanset hvilket mærke og materiale kan du være sikker på én ting: Førsteprioritet for mærkerne er din sikkerhed! Udvalget byder på lækkert MC tøj til entusiasten og til de nyforelskede. Det afspejles blandt andet i prislejet, da du både finder begyndertøj i god kvalitet til gode priser og MC tøj i den lidt dyrere ende, hvor der er blevet kælet ned til mindste detalje.

Køb dit motorcykeltøj hos MotoHaus og gør en god handel!