Billige 10 fod containere og 40 fod containere til forskellige formål

Leder du efter 10 fod container, 20 fod container eller 40 fod container, så er DC-Supply lige stedet at lede. De udfører mange specialopgaver med ombyggede containere i mange størrelser.

DC-Supply

Billig 10 fod container

DC-Supply sælger containere i mange forskellig størrelser, og her kan du få en god pris på en 10 fod container, hvis du skal bruge sådan en. En 10 fod container kan bruges til mange forskellige ting, og du vil helt sikkert opdage, at der er mange forskellige muligheder med sådan en. Hvis du tænker på at bygge noget op, som skal stå midlertidigt, som fx street food markedet på Papirøen i København, som havde en begrænset levetid, så er skibscontainere et oplagt valg. De kan super let flyttes og fragtes, da de vejer meget lidt i forhold til deres styrke. De kan let sammensættets, da de alle sammen passer sammen og kan bygges op som legoklodser. Desuden er de let at ombygge, da man bare skal bruge en plasmaskærer og et svejseapparat for at kunne sammensættet to containere til en. Derfor bruges 10 fod containere fx til boliger, øvelokaler, food trucks og meget mere.

40 fod container til mange formål

En 40 fod container er en af de største, som sælges og bruges af DC-Supply til at lave specialbyggede containerløsninger. Der er mange muligheder med så stor en container, som kan rumme mange mennesker eller ting. mange 40 fod containere bruges rundt omkring i verden og i landet, når der hurtigt skal bygges noget op, som ikke skal holde for evigt, og som skal kunne rumme mange mennesker. Hvis man skal stable nogle ungdomsboliger på benene, som skal kunne stables ovenpå hinanden, så er skibscontainere et super godt valg. Her kan en 40 fod container ombygges til fx fællesrum eller klubhus. På dc-supply.dk kan du se mange eksempler på containere, som er blevet brugt til mange forskellige spændende projekter og ombygget på forskellige måder. De kan let sammensættes, skæres op, der kan sættes vinduer i, de kan isoleres udefra og der kan bygges ventilation, køkkener, senge, vinduer i og meget mere.