ZENZO tilbyder smarte løsninger inden for affaldssortering og byrumsinventar

ZENZO tilbyder smarte løsninger på nogle af samfundets helt store problemer. Med deres store udvalg af byrumsinventar er de med til at sikre befolkede områder mod terror og skabe et godt byliv med udendørsmøbler og med deres effektive affaldssortering er de med til at gå forrest i klimakampen.

ZENZO

Specialister i byrumsinventar

Byrumsinventar kan være enormt mange forskellige ting. Det kan være alt lige fra møbler, terrorsikring, overdækning og belysning til hundeposestativer og effektiv affaldssortering. ZENZO er leverandør af diverse byrumsinventar og de er med tiden blevet specialister på området. ZENZO har et fantastisk renommé og igennem årene har de arbejdet sammen med mange af Danmarks offentlige institutioner lige så vel som større private – heriblandt Rigshospitalet, Novo Nordisk, Danske Bank og Jysk. Overordnet set, opererer ZENZO inden for tre områder. Heriblandt outdoor, der byder på cykelparkering, træriste og møbler, BioBags, der er et miljøvenligt alternativ til traditionelle plastposer og sidst men ikke mindst miljø, herunder store nedgravede affaldscontainere og affaldshuse samt meget mere. Deres byrumsinventar bærer præg af funktionalitet og design og deres praktiske løsninger er blevet mere og mere synlige i Danmarks gader, hvor mange har stor gavn af deres produkter inden for byrumsinventar.

Smart affaldssortering

ZENZO brillerer især inden for affaldssortering. De seneste år er der kommet mere og mere fokus på miljø, klima og bæredygtighed og med god grund, for mange forskere har i de seneste år pointeret, at det er vigtigt vi sætter miljøet højere på dagsordenen, hvis vi vil forlade jorden som et endnu bedre sted til de kommende generationer. ZENZO har udviklet smarte design inden for affaldssortering, der gør det nemmere at værne om miljøet. De seneste år har budt på mange forskellige løsningsforslag i forhold til hvordan vi gør noget ekstra for miljøet, men mange af disse løsninger har været utrolig omfattende, besværlige og dyre. ZENZO har formået at gøre affaldssortering lettere. Med deres nedgravede containere er det blevet let at sortere affald på en bæredygtig måde og de store nedgravede containere, har gjort arbejdet markant mindre besværligt for renovatøren. ZENZO tilbyder mange forskellige løsninger inden for affaldssortering og du finder helt sikkert en iblandt, der passer ind til de enkelte omgivelser i det pågældende område. Læs mere på www.zenzo.dk.

Tag kontakt til ZENZO og invester i fremtiden på en effektiv og økonomisk forsvarlig måde.