Dorch & Danola forhandler værktøj til trædrejning og trædrejebænk

Hos Dorch & Danola kan du finde et bredt udvalg af værktøj og maskiner til bl.a. træ og metalarbejde. Læs mere her om en trædrejebænk og værktøj til trædrejning.

Dorch & Danola

Står du og mangler værktøj til trædrejning, så er Dorch & Danola det rette valg.

Hvis du leder efter værktøj til trædrejning, så har Dorch & Danola alt hvad du skal bruge. Deres store udvalg af værktøj fra amerikanske, tyske og japanske producenter er tilgængeligt på deres hjemmeside www.dorchdanola.dk til gode priser. Trædrejning er en ældgammel teknik, som stadig virker formidabelt, og alt hvad du skal bruge er i grove træk en drejebænk samt drejejern. Drejebænken bruges til at spænde dit emne fast i og til at dreje det rundt på den lange akse og drejejernet bruger du til at høvle træ af, så du kan forme det som du vil. Der er imidlertid forskellige værktøjer til trædrejning, som man kan bruge alt efter hvilke forme, man vil lave. Bl.a. findes der både store og små, runde og spidse drejejern, som giver forskellige skæringer i træet. Find alt hvad du skal brug af værktøj til trædrejning på hjemmesiden og kom i gang med at lave flotte figurer.

Lav flotte symmetriske former med en trædrejebænk

Med en trædrejebænk kan du lave runde og cylinderformede figurer og former, bl.a. skåle, lysestager, peberkværne, figurer og smykker i træ. Når emnet drejer rundt og du sætter kniven på, så får du en symmetrisk formgivning af emnet. Trædrejning giver hurtigt nogle enormt flotte resultater, og derfor er det også enormt sjovt som teknik. Mange snedkere, kunstnere og hobbyfolk bruger drejebænke til at arbejde med. Man kan lave mange smukke symmetriske former, og hvis du f.x skal lave bordben eller andre ornamenterede former, så er en trædrejebænk sagen. Hos Dorch & Danola er der bl.a. værktøj til trædrejning fra Wivamac, Stratos, Record og Hapfo. Alle sammen gode producenter, som har mange års erfaring med at lave træ værktøj i bedste kvalitet. Du kan uden tvivl finde en god trædrejebænk, som passer til dit prisniveau i sortimentet. Læs mere på dorchdanola.dk om de forskellige drejebænke og find den helt rette model til dit arbejde.