Containere til stort gods og til kontor

DC-Supply er eksperter i container løsninger. Læs bl.a. om en container til stort gods eller om en kontor container her.

DC-Supply

Container til stort gods – Til de mest krævende opgaver

Hos DC-Supply kan du finde alt i container løsninger. Deres team af ingeniører, tegnere, bygningskonstruktører og håndværkere har i mange år bygget containere om til løsninger for et væld af både private, professionelle, offentlige og militære kunder. Containere er smarte som byggeklodser til alsidige formål, for de er modulære, lette at stable, bygge sammen og skære i. Men på www.dc-supply.dk kan du også købe eller leje tomme containere, hvis du har brug for opbevaring, lager eller ekstra plads. De har bl.a. forskellige store containere til stort gods, både platforme uden sider, ender eller tag som egner sig til transport af gods, der ikke passer ind i andre containertyper. Der er også containere til stort gods uden tag eller som high cube model, som er ekstra høj. Skal du bruge en container til stort gods, så kan du helt sikkert finde den perfekte i butikken, for der er mange forskellige at vælge imellem.

DC-Supply er en førende ekspert i kontor containere

Hos DC-Supply kan du finde mange smarte modeller i kontor containere. Containere er en god løsning til kontorpladser, for de kan lynhurtigt sættes op, hvis der er brug for udvidelse af medarbejderstaben. Det kan være, man venter på en ægte tilbygning eller nye bygninger, men de kan bestemt også bruges som permanent løsning, for en kontor container fra dc-supply.dk er hyggeligt indrettet og kan give et super arbejdsmiljø. De er modulære, så de kan stables oven på hinanden alt efter, hvor mange medarbejdere, man skal buge. Der er forskellige gode modeller på siden, og I kan både leje og købe containere til kontorpladser. En kontor container har store vinduer, den er isoleret for varmen og der er tilsluttet strøm. Den kan let fragtes til døren, sættes op og indrettes i løbet af få dage, så medarbejderne er klar til at sætte sig ved skrivebordene og arbejde efter få dage.