Her kigger vi lidt på stabilgrus og granitskærver samt markedets muligheder

E. Krag Råstoffer A/S sælger alt i mineralske råstoffer. Der er bl.a. et stort udvalg af stabilgrus og granit i sortimentet. Læs mere her.

E. Krag Råstoffer A/S

E. Krag Råstoffer A/S leverer stabilgrus til enhver type kunde

Hvis du skal lægge terrasse eller indkørsel i enten fliser eller granitskærver, så skal du bruge stabilgrus som underlag. Stabilgrus sikrer, at toplaget bliver liggende stabilt og plant, selvom det bruges til at både gå og køre på. Stabilgrus kan sikre, at din terrasse bliver liggende stabilt og fladt, og det sikrer dig stabilitet i toplaget. Man kan bl.a. bruge granitstabil, som har en kantet struktur, hvilket betyder at de enkelte sten lægger sig i spænde og på den måde bliver liggende, selvom der trædes på dem. Stabilgrus skal også være vandgennemtrængeligt for at indkørslen ikke oversvømmes, når der kommer regn. Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du købe stabilgrus og være sikker på personlig kundeservice. De har flere generationers erfaring med salg af mineralske råstoffer, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge i deres sortiment. Du kan være sikker på hurtig levering og gode tilbud, når du handler hos dem.

Granitskærver med bestilling på ekrag.com

E. Krag Råstoffer A/S har også et stort udvalg af granit. Deres skærver fås både i meget små og meget store størrelser alt efter formålet. Der er bl.a. stenmel i granit, som har en kantet struktur, og derfor kan stampes enormt hårdt. Det er velegnet til bl.a. petanquebaner eller gangstier, hvor det for alt i verden skal blive liggende, selvom der bliver kastet en petanquebold på det. Der er også større granitskærver, som kan bruges til indkørsler eller gårdspladser. De sælger granit i mange forskellige farver, bl.a. rød og grå granit fra Göteborg området samt sort norsk Hyperite. Du kan også finde store skærver til bl.a. skranter og skråninger, og du vil helt sikkert synes godt om det store udvalg. De mange typer af sten sælges i både store og små mængder, og de går meget op i at finde en leveringsløsning, der passer præcis til dine formål. Du kan få leveret en stor eller lille mængde på en gang eller bestille flere tusind tons leveret henover en længere periode.