Hansen & Larsen har ekspertise i alt lige fra tilbygning af hus til VVS

Hansen & Larsen er et byggefirma med ekspertise inden for bl.a. VVS. Skal du bruge et tilbud på en tilbygning af dit hus, så læs med her.

Hansen & Larsen

VVS-firma

Hansen & Larsen er et entreprenørfirma som både er murerfirma, tømrerfirma, VVS-firma samt tegnestue og som derfor påtager sig totalentrepriser inden for bl.a. industri, erhverv, landbrug og privatboliger. Hvis du skal bruge hjælp til VVS i Vestjylland nær Ringkøbing, så kan du få hjælp af dem. Deres ansatte er eksperter og har mange års erfaring med VVS arbejde. Hvis du skal bruge en VVS-installatør til at installere en varmepumpe, et varmeanlæg, en gasinstallation eller et nyt badeværelse, så kan du være sikker på, at de kan hjælpe dig. Der er god hjælp at hente, og du kan helt sikkert finde den helt rette hjælp. Læs mere om deres VVS afdeling på deres hjemmeside www.hansenlarsen.dk, hvor du kan kontakte dem for at få et godt tilbud. Der er mange forskellige opgaver, som man skal bruge eksperter til at udføre, når det kommer til VVS, bl.a. gas-installationer, vådrum og varmeanlæg samt afløb og sanitet!

Tilbygning af hus

Leder du efter entreprenør til tilbygning af huset nær Tarm? Hansen & Larsen er et stort entreprenørfirma i Skjern i Vestjylland, som har mange forskellige kasketter at tage på. De har både tegnestue, eget tømrerfirma, eget murerfirma og eget VVS-firma. De har over 40 års erfaring med bl.a. landbrugsbyggeri som stalde, gylletanke og haller samt erhvervsbygninger og kontorer, fundamentstøbning til bl.a. vindmøller samt opførsler, renovationer og tilbygninger til huse. Deres store virksomhed kan rykke hurtigt ud og begynde store såvel som små opgaver med det samme, hvilket gør dem til en attraktiv partner for mange, der ønsker hurtig handling og en nær kontakt med entreprenøren, arkitekten og håndværkerne. De arbejder altid tæt sammen med kunden helt fra de første skitser og ideer, og du får den samme kontaktperson hele vejen igennem projektet fra start til slut. Drømmer du om en tilbygning af huset, så klik ind på hansenlarsen.dk.