Skydeventiler og pneumatikventiler fra prisstærk og omfattende shop

Hos ROYKON finder du et bredt udvalg af forskellige ventiler og fittings. Læs bl.a. med her, hvis du skal bruge pneumatikventiler eller skydeventiler.

ROYKON

ROYKON er specialist i pneumatikventiler, spændebånd m.m.

ROYKON er et dansk privatejet firma, der fører et stort udvalg af fittings, ventiler, rør, spændebånd, haner etc. De bestræber sig på at være håndværkernes og industriernes foretrukne one-stop-shop, som har det hele og til konkurrencedygtige priser. De har effektiviseret deres lagerstyring med robotter for at forbedre præcisionen, minimere plukningsfejl og for at bringe omkostningerne ned, så de kan holde priserne i bund for deres kunder. Du vil kunne finde over 40.000 forskellige produkter i deres sortiment, så hvis du er professionel VVS’er og ved præcis, hvad du skal bruge, så er det bare at gå ind på siden. Hvis du derimod skal bruge en specifik funktion, men ikke kender til de tekniske betegnelser, så kan du altid kontakte butikken. Du kan bl.a. finde et stort udvalg af pneumatikventiler i sortimentet til arbejde med bl.a. vand, kemi, damp, højtryk og høje temperaturer. Af pneumatikventiler har de bl.a. luftstyringsventiler, kontraventiler, stopventiler samt drøvelventiler til salg. Find den rette pneumatikventil på roykon.dk.

Bredt katalog med skydeventiler til manuelt håndhjul

Hos ROYKON finder du også alt til vand- og afløbsinstallationer. Derfor fører de selvfølgelig også skydeventiler og tilbehør. Skydeventiler kan bruges både over og under jorden til mange forskellige slags installationer i forbindelse med vand, afløb, spildevand og drikkevand. De minimerer tryktabet og sikrer et fuldt gennemløb. De har skydeventiler, der kan aktiveres med et manuelt håndhjul eller med en spindel, og modellerne er ofte udformet i støbejern eller rustfrit stål. Når man laver VA-installationer er det vigtigt, at selv de mindste dele og detaljer er i orden. Man skal kun købe fra producenter og forhandlere, man stoler på. Hvis der er et svagt punkt i installationen, svækker det hele kredsløbet, og hvis det er en underjordisk VA-installation, så kan det blive en dyr fornøjelse at skulle troubleshoote og reparere. Find de helt rette produkter i den bedste kvalitet på www.roykon.dk.